Iar din pozele publicate de cei doi se vede clar că Medana devine tot mai îndrăzneață când vine vorba despre propria imagine. Dacă în trecut era rezervată în poze, acum e clar că prinde tot mai mult curaj și parcă începe să-i placă să fie în vizorul media.

În pozele postate din paradisul exotic unde au petrecut, Medana a postat inclusiv fotografii în costumul de baie, atent cercetate de fani. Câțiva chiar îi reproșează că a exagerat. ”Prea mult! Un ac, va rog, sa intep baloanele!”, îi scrie cineva, referindu-se la bustul generos, pe care Medana nici nu mai încearcă să- l ascundă.

Departe de a fi deranjată de astfel de comentarii, Medana, care este mamă, a postat aceeași fotografie extrem de sexy ca poză de profil.

medana-nu-si-mai-ascunde-formeleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Medana Oprea: „M-am îndrăgostit de Alin, a trebuit să mă obișnuiesc”

Însăși Medana recunoaște că s-a schimbat de când e perechea solistului Talisman.

„Înainte eram mai rușinoasă, mai timidă, dar acum, de când sunt cu Alin, am devenit mult mai îndrăzneață.

La început nu mi-a plăcut deloc lumea asta mondenă, mă inhiba. Dar, dacă m-am îndrăgostit de Alin, a trebuit să mă obișnuiesc, să fac față cu brio lumii în care se învârte el”, a mărturisit Medana, pentru Click!.

În luna de miere, soții Oprea s-au cazat în Playa de las Americas, o stațiune de vacanță situată în partea de sud a municipiului Arona, în vestul insulei Tenerife, cea mai mare și mai populară insulă din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic.

La întoarcerea spre casă, cei doi au făcut o mică escală la Madrid.

„La întoarcerea noastră spre casă, pentru începerea turneului de toamnă Talisman, vom poposi din nou la Madrid, unde tot Medana a fost invitată să-și prezinte volumul de poezii, în cadrul Festivalului de Carte și Arte al Românilor de Pretutindeni, CULTURO 5-7 octombrie 2023, organizat de Mircea G. Florescu”, a spus Alin Oprea, conform ProTV.

Amintim că la nunta lor, Medana a fost premiată pentru volumul de poezii lansat, iar fiecare invitat a plecat acasă cu cartea ei, un cadou de la miri.

Medana și Alin Oprea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie într-un local exclusivist din Otopeni. Cei doi și-au jurat credință și iubire eternă în prezența a zece perechi de nași și peste 500 de invitați.

Vezi și Parada modei la nunta lui Alin Oprea cu Medana. Cum s-au îmbrăcat cele 10 nașe și invitatele din showbiz dar și Alin Oprea și Medana, nuntă de sute de mii de euro! Lux și opulență la cele mai înalte cote! Mireasa a arătat ca o regină

Citește și:

Jane Seymour iubește din nou la 72 de ani: „N-am fost niciodată mai fericită”. Cine e bărbatul lângă care Dr. Quinn radiază după 4 divorțuri

Alessandra Stoicescu și soțul, un deceniu de la cununia religioasă! Mesajul transmis de prezentatoarea TV. Cum arăta știrista la nuntă