În urmă cu două zile, pe 1 mai, cei doi au aniversat patru ani de când au început povestea de dragoste. Au deja, o poveste de dragoste cu ”vechime”. Își mai fac în acest stadiu declarațiile de dragoste de la început?

O simplă privire pe conturile lor de socializare arată că da! Iubirea lor e celebrată zi de zi, poate nu cu atâtea cuvinte ca la început. Mai cu seamă artistul simte nevoia să-i facă soției sale declarații peste declarații.

Menționăm că, în luna decembrie a anului trecut, Medana a fost cerută de soție de Alin Oprea, iar la câteva zile s-au și căsătorit civil, evenimentul fiind unul discret.

Cum au sărbătorit cei patru ani de relație

Anul acesta, cei doi urmează să facă și cununia religioasă, totul e deja bine stabilit, însă au decis să nu ne dezvăluie încă data când va avea loc marele eveniment.

Cum se simt cei doi acum, când sărbătoresc 4 ani de când li s-a schimbat viața și cum au sărbătorit? Cei doi nu s-au sfiit să povestească, arătând încă o dată că în viață nu trebuie să-ți pierzi speranța în iubire.

”Au trecut 4 ani de când iubirea, credința și speranța ne-au călăuzit pașii pe drumul vieții împreună. Am sărbătorit cei 4 ani de relație cu o vacanță în locații de vis, pe care ne-o vom aminti mereu cu drag.

Avem atât de multe amintiri împreună, încă din 2019, iar acum am ales aceleași destinații de vis din primul an, retrăind cu aceeași emoție și entuziasm fiecare moment petrecut împreună”, a spus Medana pentru Spynews.

Aceasta a mai povestit că cei patru ani de iubire au fost intenși, cu multe provocări, însă au reușit să treacă cu bine peste absolut tot. Medana îl consinderă o binecuvântare de la Dumnezeu pe soțul ei și susține că Alin Oprea e bărbatul pe care și l-a dorit toată viața.

”Acești patru ani de relație au fost atât de intenși și atât de frumoși, pentru că ne-au învățat și ne-au demonstrat că atunci când există iubire, loialitate și respect, totul devine posibil.

Am trecut prin provocări și momente dificile uneori, dar am reușit să depășim de fiecare dată orice obstacol care ne-a apărut în cale. Asta ne-a făcut să înțelegem că viața trece galopând pe lângă noi și că e momentul să ne bucurăm de ea și să acordăm mereu prioritate vieții de cuplu.

În urmă cu 4 ani am avut șansa să întâlnesc un OM, un BĂRBAT și un ARTIST binecuvântat de Dumnezeu! Sunt recunoscătoare vieții pentru faptul că azi a devenit bărbatul la care am visat mereu, că poate zâmbi din nou și că a redescoperit viața dintr-o altă perspectivă”, a mai spus ea.

Alin Oprea, bilanț la 4 ani

La rândul lui, Alin Oprea a stat și el de vorbă cu publicația amintită și a spus că e recunoscutor pentru schimbarea care s-a produs în viața lui din momentul în care Medana i-a devenit iubită, dar și pentru evoluția din ultimii patru ani.

Nu e prima oară când spune asta, artistul neascunzând nicio clipă faptul că, de-a lungul timpului, Medana a fost ca un stâlp de susținere pentru el. Numai cu ajutorul ei a reușit să o ia de la capat și să fie bărbatul de astăzi.

”Pentru mine cei patru ani de relație au însemnat binecuvântarea vieții mele. Am întâlnit o femeie cum nu mi-am putut imagina vreodată că există. Alături de ea am reușit să renasc și să îmi încep viața de la zero dar mai ales să mă bucur de ea. Sunt recunoscător pentru schimbarea din viața mea, pentru tot ceea ce Medana mi-a oferit și pentru evoluția spectaculoasă de care am avut parte în acești 4 ani.

Când ai alături o femeie tandră, înțeleaptă și iubitoare, care îți oferă respect, atenție și susținere necondiționată, simți că viața capătă sens și poți realiza tot ceea ce îți propui. Azi, mă simt un om împlinit, un bărbat fericit și un artist susținut de publicul său drag”, a spus și Alin Oprea pentru aceeași sursă.

De fapt când a cunoscut-o Alin Oprea pe Medana? Era căsătorit sau nu? Surpriză!

iubire-asezataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Medana Oprea, lecții online pentru prietenele virtuale, vizavi de bărbați: ”Iubiți-i și hrăniți-i bine!”

Medana Oprea are o comunitate mare de fani în mediul online, însă una dintre admiratoarele ei a reușit să o impresioneze cu un comentariu pe care i l-a lăsat pe rețelele de socializare. Aceasta era rugată să învețe și restul femeilor să le poată reda bărbaților încrederea, așa cum a reușit ea cu Alin Oprea. Iar Medana nu a stat pe gânduri și i-a răspuns prietenei sale virtuale.

”Invata-ne, Oprea Medana, si pe noi cum sa le redăm bărbaților încrederea în ei, cum sa ii facem fericiti!

Dacă ai disponibilitate si vointa ne-ar prinde bine. Esti un exemplu pentru mine. Felicitări pentru rezultatul muncii tale de modelare a omului”, i-a scris cineva online Medanei pe rețelele de socializare.

Acaesta nu a trecut indiferentă peste comentariul primit și chiar a rămas surprinsă de întrebarea la care admiratoarea ei aștepta un răspuns. Astfel, soția lui Alin Oprea i-a dezvăluit acesteia ”secretul”.

Cum l-a ajutat Medana pe Alin Oprea să renunțe la alcool. Artistul a renunțat definitiv la băutură: ”Eram sceptică la început” Primul interviu al iubitei cântărețului!

„Wow ce întrebare și provocare totodată! Mulțumesc mult pentru aprecieri. 🙏🏼 Bărbatul reușește orice când femeia crede în el, iar femeia reușește orice când bărbatul o iubește.

Încep cu prima etapă: iubiți-i și hrăniți-i bine! Nu e deloc ușor să începi un proces complet de transformare și reconfigurare a unui bărbat, mai ales la o anumită vârstă. Pentru asta trebuie să crezi cu tărie că el este “alesul” și să ai convingerea că te iubește enorm și că implicarea ta în viața lui merită toate eforturile depuse.

Alin Oprea e complet schimbat de când se iubește cu Medana. Trup de model la 50 de ani! Ce regim strict are, supravegheat cu mână de fier de iubita lui

Un bărbat iubit, încurajat, laudat, tratat cu tandrețe și respect, reușește să își redobândească încrederea în el dacă simte că e apreciat de partenera de viață.

Să nu credeți că mi-a fost ușor. Am avut momente când mă rugam și tot ceea ce ceream erau ÎNȚELEPCIUNEA și RĂBDAREA necesare pentru a merge mai departe”, a mai zis Alin Oprea.

Medana susține că Alin Oprea i-a demonstat întotdeauna cât de mult o iubește, iar acest lucru i-a dat puterea să continue și să facă ce și-a propus. Ea a precizat că era conștientă că, fără ea, Alin nu va putea să o ia de capăt și să treacă cu bine peste momentele grele din viață.

”Faptul că Alin mi-a demonstrat mereu cât de mult mă iubește, asta mi-a dat tăria să lupt de fiecare dată, chiar și atunci când aveam senzația că e totul pierdut. Eram conștientă că fără mine nu va avea forța necesară să își schimbe traseul vieții în care era demult împotmolit.

Întotdeauna va exista un bărbat mai frumos, mai inteligent sau mai bogat decât al tău, la fel cum va exista și un altul mai puțin arătos, mai limitat și cu realizări mai puține. Tocmai de aceea ar trebui să ne mulțumim cu ceea ce avem deja, fără să ne uităm în curtea vecinei/vecinului și să dăm curs vieții duble, minciunii și compromisului.

Mai bine lupți pentru bărbatul tău dacă vezi că are potențial și calitățile necesare de care tu ai nevoie”, a mai zis Medana Oprea în comentariul primit.

Soția lui Alin Oprea mai spune că a luptat pentru relația cu Alin Oprea și e fericită că astăzi cei care îl iubesc pe artist pot să-l vadă în cea mai bună variantă a sa.

”Niciun alt bărbat nu poate fi “mai special” decât cel pe care îl ai deja. Iar consolarea nu o poți găsi la alții și nici soluțiile optime pentru salvarea unei relații/căsnicii.

Când există sentimente reale și profunde, intuiția îți spune cum ar trebui să procedezi. Eu am luptat pentru un om valoros și talentat, iar satisfacția este enormă când știu că am contribuit la “renașterea” lui, iar voi, publicul, îl puteți vedea pe Alin Oprea în cea mai bună variantă a lui avută vreodată.

Dumnezeu a considerat că el a meritat a doua șansă, așa că mie mi-a revenit “misiunea” de a-l readuce la viața la care el mereu a visat și pe care mereu a meritat-o”, a mai zis Medana Oprea pe Facebook.

Vezi și Abia s-au logodit și deja au devenit soț și soție! Alin Oprea și Medana s-au căsătorit! Detalii despre cununia civilă, costumațiile mirilor și de ce nu au avut muzică la petrecerea de după

Citește și:

Corina Caciuc și poza care a creat valuri pe Internet. „Al doilea bebe e pe drum?”. Cum s-a afișat iubita lui Reghe

Ce spune Cătălin Botezatu despre femeile operate: „Toate buzele sunt ca două rațe”. Atac și la fosta iubită, Bianca Drăgușanu