Fosta soție a lui Gabi Bădălău e decisă mai mult ca oricând să o dea în judecată pe blondină pentru daune morale, după ce Bianca Drăgușanu ar fi spus despre ea că e bolnavă psihic. Iată ce spune interpreta despre aceste acuzații.

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu nu pare să se termine aici, asta pentru că artista dorește să meargă în instanță după jignirile pe care Bianca Drăgușanu i le-a adus. Vedeta e mai decisă ca oricând să meargă până în pânzele albe pentru a i se face dreptate.

Claudia Pătrășcanu o va da în judecată pe Bianca Drăgușanu!

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că îi va cere daune morale blondinei pentru tot ceea ce a afirmat despre ea. Vedeta mărturisește că i-a agresat copiii pentru a se juca cu ei, vorbește despre aceștia în presă și o amenință pe ea și pe mama ei.

”Am decis să-i cer daune morale pentru jignirile, acuzațiile în decurs a doi ani, faptul că-mi agasează copiii pentru a face poze cu ei, pe la locurile de joacă, ea și familia ei, pentru că vorbește despre copiii mei în mass-media, înregistrări în care îmi amenință mama, dar și pe mine.

Martori vor fi prezenți în dosarul pe care îl voi deschide și la dreptul copiilor mei de a fi audiați la ce coșmar trăiesc când această femeie este în preajma lor, adusă de tatăl lor să-i agaseze emoțional. Asta face cu mine și familia mea de un an!”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Artista a mai precizat că Bianca Drăgușanu a declarat despre ea că ar avea probleme psihice, iar această acuzație gravă va trebui să fie demonstrată de blondină, după cum mai spune cântăreața.

”Va trebui să demonstreze în instanță cu ce drept mi-a adus acuzația unei boli psihice, căci pentru acest lucru, repet, îi vor cere daune morale.

I-am rugat, atât pe el, cât și pe ea, să înceteze cu jignirile și defăimarea imaginii mele, cu abuzul emoțional asupra copiilor mei, dar am înțeles că trebuie să merg în instanță pentru a-i liniști pe acești oameni care s-au pus iar împotriva mea și nu-mi dau liniște atât mie, cât și copiilor”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: ”Am obosit să fiu terfelită”

Claudia Pătrășcanu mai spune că a obosit deja să fie terfelită peste tot de Bianca Drăgușanu și de Gabi Bădălău și susține că are toate dovezile necesare pentru a putea să-și apere copiii, dar și pe ea, după atât de multe acuzații care ar fi false.

Cântăreața a mai povestit că nu a crezut niciodată că va ajunge să fie implicată într-un asemenea scandal uriaș, dar are încredere în Dumnezeu că va putea să treacă peste tot, ea fiind un om foarte puternic.

”Patru ani s-au chinuit și alții să ia copiii de lângă mine, să scoată hârtii false că aș fi bolnavă psihic, așa cum s-au scos și alte hârtii mușamalizate și se pare că Dumnezeu nu i-a lăsat.

Am obosit să fiu terfelită atât eu, cât și copiii mei, de niște oameni toxici și plini de venin.

Am dovezi cât zeci vieți de acum înainte să-mi pot apăra copiii, dar și pe mine. N-am crezut vreodată că voi trăi așa ceva și atât de multe! Dumnezeu nu mă lasă niciodată pentru că sunt un om corect”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.

Riposta Biancăi Drăgușanu!

Deși Claudia Pătrășcanu a spus că o va da în judecată pe Bianca Drăgușanu, iată că blondina i-a luat-o înainte cântăreței. Iubita lui Gabi Bădălău o notifică prin avocat pe cântăreață să nu mai vorbească despre ea de acum înainte. În caz contrar, cele două ar urma să se întâlnească la tribunal.

Potrivit surselor Spynews.ro, Claudia Pătrășcanu insistă cu mesajele la Gabi Bădălău, aceasta spunându-i bărbatului numai cuvinte urâte despre iubita lui, Bianca Drăgușanu.

Mai mult de atât, aceeași publicație a mai aflat că Bianca Drăgușanu ar fi cerut o expertiză medicală psihiatrică pentru Claudia Pătrășcanu, convinsă fiind că artista ar avea probleme de sănătate.

Contactată de către reporterii Spynews.ro pentru un punct de vedere, Bianca Drăgușanu a confirmat că a cerut o notificare prin intermediul avocatului pentru Claudia Pătrășcanu, aceasta fiindu-i trimisă vedetei la adresa unde locuiește. Ea susține că e terorizată cu mesaje, dar și cu articole de presă în care Claudia Pătrășcanu îi denigrează imaginea.

Totodată, susține că activitatea sa profesională e afectată și acest scandal îi creează prejudicii din mai multe puncte de vedere, atât profesional, ci și în relația cu oamenii din jur.

”Ceea ce vă transmit acum este o notificare prealabilă care a fost transmisă ieri atât de avocata mea, cât și prin intermediul executorului judecătoresc la adresa la care locuiește Claudia Pătrășcanu.

Am făcut acest aspect deoarece sunt bombardată de articole de presă defăimătoare și denigratoare, motiv pentru care activitatea curentă a mea e afectată și consider că ar trebui să înceteze acest comportament care nu corespunde normelor de conviețuire socială și nu îmi aduce beneficii, ci îmi crează foarte multe prejudicii din punct de vedere al imaginii, cât și în ceea ce privește relația cu familia, prietenii și iubitul meu”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a mai ținut să precizeze că ea nu a primit încă nicio notificare din partea Claudiei Pătrășcanu și nici nu a fost chemată în judecată.

Ea a mai mărturisit că a vrut neapărat să demareze o acțiune prin care să pună cât mai repede stop întregului scandal și să o reducă la tăcere pe fosta soție a iubitului ei.

”Aș vrea să menționez faptul că eu nu am primit nicio notificare și nu am fost chemată în judecată de către Claudia, însă eu deja am demarat orice procedură necesară pentru stoparea acestor acțiuni pe care ea le întreprinde”, a mai zis Bianca Drăgușanu.

În tot acest timp, Gabi Bădălău privește de pe margine întregul scandal, refuzând să se implice, cel puțin la nivel declarativ. Acesta a spus la un moment dat că refuză să se amestece în subiect.

Vezi și E o femeie divorțată, dar tot n-a scăpat de calvar. Ce-i face fostul soț Claudiei Pătrășcanu: ”Trăiesc un film de groază”

Citește și:

Cum să slăbești mâncând pe săturate. Mihaela Bilic: „Cea mai simplă și rapidă cură de slăbire” după Sărbători

Petrecere ca la nuntă de ziua lui Nicolae Botgros. Imagini cu soția lui au fost derulate pe ecrane gigant. Nu a lipsit nici Maia Sandu, președintele Republicii Moldova