Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au împreună doi băieți, iar fiul lor cel mare a împlinit vârsta de 16 ani. Adriana Bahmuțeanu se simtă o mămică împlinită și cu ocazia aniversării i-a transmis câteva cuvinte frumoase.

Fiul cel mare al Adrianei Bahmuțeanu a împlinit 16 ani. Cel mai mare regret al vedetei legat de Maximus

Au trecut anii, iar fiul cel mare al Adrianei Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană, bărbatul de care a divorțat de cinci ori, cei doi fiind căsătoriți timp de cinci ani, a împlinit 16 ani.

Adriana Bahmuțeanu, care între timp și-a refăcut viața, și-a adus aminte de momentul în care l-a adus pe lume pe primul său copil, Maximus. Vedetei nu-i vine să creadă cât de repede a trecut timpul și cât de mare s-a făcut Maximus Mihai.

Adriana Bahmuțeanu recunoaște însă că are un mare regret când vine vorba despre Maximus. Vedetei îi pare rău că nu a reușit să-i ofere o copilărie liniștită. Tumultul din viața părinților, care au fost implicați în nenumărate procese, cu siguranță l-a afectat și, la ani distanță, fosta jurnalistă înțelege asta.

”Nici nu-mi vine sa cred cum a trecut atata timp… Acum 16 ani venea pe lume primul meu copil, Maximus Mihai, dupa o lunga asteptare, rugaciune si speranta ca voi deveni mama… Acum Maxi este deja un adolescent cu personalitate, cu idei politice revolutionare si aspiratii inalte!

Puiul meu drag, iti doresc sa fii fericit in viata, sa te bucuri de fiecare moment si sa ai realizari si succes in tot ceea ce faci!!! La multi ani!!! Te iubesc pana la cer si inapoi!!!

Si fiindca este in perioada in care il prind greu la poze, am postat o fotografie de grup cu noua si frumoasa mea familie care, daaa, ne-a implinit pe toti extraordinar si ne-a facut sa apreciem o viata care merita traita!!!

Ghiciti voi cine e Maximus!!! Singurul meu regret este ca nu am reusit sa ii ofer o copilarie linistita fara tribunale si razboaie mediatice! Dar trecem si peste asta!!! La multi ani, iubirea mea!!!”

La multi ani, iubirea mea!!!❤ ❤ ❤ Maximus, sa crezi in minuni, esti una dintre ele!!!!, este mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu pe rețelele de socializare.

Adriana Bahmuțeanu, poze rare cu cei doi băieți: „Ce copii frumoși, seamănă cu tine”. Maximus și Eduard sunt deja adolescenți

copii-adriana-bahmuteanu1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Adriana Bahmuțeanu se luptă pentru fiul ei cel mic

Cum Maximus este suficient demare pentru a decide singur cum vrea să trăiască și alături de cine, Adriana Bahmuțeanu se luptă pentru mezinul ei. Aceasta vrea să stabilească domiciliul fiului ei cel mic la ea și susține că băiatul este traumatizat de tatăl lui.

Eduard va trebui să meargă în fața executorului judecătoresc pentru a declara că își dorește să rămână la mama lui și nu la tată.

„Este traumatizant pentru un adult, dar pentru un copil, dar am norocul că băiatul meu este o fire tare, seamănă cu mine, și foarte hotărâtă! Mi-a spus că de abia așteaptă să terminăm odată cu judecățile și cu judecătorii, să îl cheme odată să îl audieze, ca să putem sta liniștiți, în casa noastră, fără stres.

Sunt chemată la un executor judecătoresc, întrucât nu am respectat hotărârea care spune să duc copilul la domiciliul tatălui”, a declarat recent Adriana Bahmuțeanu pentru Antena Stars.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, un nou proces cu scandal. La ce tratamente dure ar fi fost supuși copiii. Prigoană contraatacă si Adriana Bahmuțeanu, soțul și cei trei copii își continuă vacanța în SUA. Ce au sărbătorit recent: „Noi doi, Dumnezeu și copiii noștri!”

Citește și:

Ce familie frumoasă are Andreea Grămoșteanu! Ce mai face și unde joacă acum celebra actriță. Se împlinesc 10 ani de când serialul „Mondenii” a dispărut de la TV

Ed Sheeran are numai 32 de ani, dar și-a pregătit deja locul de veci în curtea casei. Ce l-a determinat să ia această decizie