Au trecut 15 ani de la difuzarea ultimului episod al serialului „Friends”, însă prietenia lor a rămas la fel de puternică și de frumoasă ca pe micul ecran. Drept dovadă, actorii din celebrul serial se revăd adesea și își pun imagini cu ei pe rețelele de socializare.

Matthew Perry a fost la un pas de moarte, dar iată cum arată acum Chandler din serialul „Friends”. Îl mai recunoști?SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Courteney Cox (55 de ani), frumoasa Monica, a făcut publică o imagine cu ea și partenerul ei din film, Matthew. Cei doi au ieșit să ia masa împreună, iar apoi au imortalizat momentul și au pus imaginea pe Instagram, unde s-a viralizat rapid.  Cei doi și-au pus un selfie, iar fanii au fost în extaz, bucurându-se foarte tare că îi văd din nou împreună.

Actorul pare că și-a revenit complet, deși anul trecut a fost la un pas de moarte și a stat trei luni de zile în spital. „Ghiciți cu cine am mers azi la masă…Știu. Aș putea să fiu mai fericită de atât? #prieteniadevărați”, a scris Cox la imaginea cu iubitul ei din serial.

Matthew Perry a stat internat în spital 3 luni

Actorul a fost operat de urgență, după ce a suferit o perforație a intestinului, veste care a ajuns în presă la începutul lunii august. Atunci a ieșit la iveală că perforația îi putea fi chiar fatală actorului în vârstă de 50 de ani.

Din fericire, vedeta a trecut cu bine peste această încercare și și-a revenit complet. Cu toate acestea, abuzul de droguri și alcool și problemele de sănătate ți-au pus amprenta pe chipul îndrăgitului actor.

Perforaţia gastrointestinală, mai cunoscută ca ruptură de intestin, are loc când se formează o gaură în stomac, în intestinul gros sau în cel subţire. Simptomele includ dureri abdominale acute, iar complicaţiile pot duce la septicemie, care poate fi chiar fatală.

Problemele de sănătate ale actorului sunt urmarea multor ani în care acesta a consumat alcool, droguri, dar și medicamente. Actorul a vorbit public despre lupta sa cu dependenţa de droguri și alcool, el fiind internat de mai multe ori la dezintoxicare.

Perry era dependent inclusiv în perioada în care filma pentru ‘Friends’. De altfel, a recunoscut la un moment dat că nu-și amintește deloc filmările pentru trei sezoane din serial.

 

În 1997, a urmat o cură de dezintorxicare de 48 de zile, din cauza dependenței de Vicodin. Apelase la acest medicament din dorința de a nu mai consuma atât de mult alcool.

În 2001, s-a internat din nou la dezintoxicare, pentru a scăpa de dependențele de Vicodin, metadonă, amfetamine și alcool. Afirma ulterior că a reușit și de atunci nu s-a ferit niciodată să vorbească public despre problemele pe care le-a avut.

„Sunt o persoană destul de privată, însă filmam un serial care era urmărit de peste 30 de milioane de oameni. Deci oamenii știau. A fost atât de „public” ceea ce se întâmpla cu mine. Nu poți avea o problema de droguri, timp de câțiva ani și apoi să aștepți să se rezolve în 28 de zile”, a declarat actorul.

Chiar dacă ultimul episod din „Friends/Pritenii tăi“ a fost difuzat în urmă cu 15 ani, serialul este redifuzat și acum de unele posturi de televiziune. Filmul a avut 10 sezoane, iar cei șase actori principali au devenit celebri în întreaga lume după succesul de care s-a bucurat.

Foto: Profimedia/ Instagram

Citește și: