O sursă a povestit recent că Matthew Perry, în vârstă de 50 de ani, a iubit-o dintotdeauna pe Courteney Cox, cea care i-a dat viață personajului Monica. Actrița este cu cinci ani mai în vârstă decât el.

”Matthew întotdeauna a iubit-o. N-a reușit nici până acum să teracă peste această dragoste”, a povestit apropiatul actorului.

Dacă pe platoul de filmare erau tot timpul de mână, se sărutau sau se priveau languros, în viața reală, Courteney s-a căsătorit cu David Arquette, în 1999, cu care a rămas până în 2013. Divorțată, aceasta formează în prezent un cuplu cu cântărețul Johnny McDaid, cu care este logodită.

Cât despre Matthew Perry, greu încercat din punct de vedere al sănătății, recent, acesta a fost în relații cu Yasmine Bleeth, Julia Roberts și Lizzy Caplan. 

Matthew și Courteney s-au întâlnit recent și chiar au luat masa împreună, oferind și fanilor un instantaneu de la revederea lor.

Vezi care sunt cele mai frumoase filme de dragoste!

Matthew si Courteney

În scurtă vreme, toți actorii din Friends s-ar putea reuni, pentru o continuare a serialului, care a rulat în perioada 1994 – 2004. Deocamdată se poartă negocieri.

Vezi și Fotografie rară, cu actorii reuniți din Friends. Cum arată în prezent, la 25 de ani de la terminarea filmărilor

Citește și: