S-a iubit cu femei celebre de la Hollywood, precum Yasmine Bleeth, Julia Roberts și Lizzy Caplan, și  era considerat unul dintre cei mai sexy actori, însă cele mai recente imagini cu  Matthew Perry i-au șocat pe fanii.

Acesta a devenit de nerecunoscut și ai putea să treci pe lângă el pe stradă fără să-ți dai seama cine e. Celebrul actor a pierdut lupta cu kilogramele și s-a îngrășat enorm.

La patru luni de la „Friends: The Reunion”, actorul a fost fotografiat în Malibu. Neîngrijit, cu burta la vedere și colăcei, el a fost surprins de paparazzi pe stradă în fața unui restaurant celebru, în vreme ce aștepta ca mașina sa să-i fie adusă la intrare.

FRIENDS-TV (1994) – COURTENEY COX – MATTHEW PERRY – LISA KUDROW – JENNIFER ANISTON – MATT LEBLANC – DAVID SCHWIMMERSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Ultimii ani nu au fost unii prea buni pentru Perry și aceștia și-au pus amprenta pe trupul lui. A fost la un pas de moarte în urmă cu doi ani, în urma unei perforaţii a intestinului, perforaţia gastrointestinală,  cunoscută și ca ruptură de intestin. Însă medicii au intervenit urgent și au reușit să-I salveze viața.  În plus, a fost diagnosticat cu pancreatită acută,  boală pe care încearcă să o ţină sub control.

Actorul a vorbit public despre lupta sa cu dependenţa de droguri şi încercări de recuperare pe termen lung. Perry este cunoscut pentru că a urmat programe de dependenţă pentru consum de Vicodin în 1997 şi 2001. Mărturisea că îşi aminteşte cu greu filmările la trei sezoane din serialul “Friends”.

În 2013, Perry a vorbit despre lupta sa cu alcoolul şi drogurile, spunând că învinge în bătălia împotriva dependenţei.

“Cel mai adesea era alcool şi opiacee. Cred că m-am ascuns destul de bine, dar până la urmă oamenii şi-au dat seama”, a declarat el pentru Abc News.

Foto:Profimedia

Citește și: