Dacă acum e tată și soț, nu așa au stat lucrurile întotdeauna. Într-o vreme, el însuși suspina după o colegă de breaslă. În emisiunea lui Ellen DeGeneres, actorul a mărturisit, la ani distanță, cine era aceasta.

E vorba despre nimeni alta decât Reese Witherspoon, cu are acum actorul joacă într-un film, „Sing2”.

Actorul în vârstă de 52 de ani i s-a confesat colegei sale, și ea prezentă în emisiune, și a recunoscut că ea a fost printre primele actrițe de care s-a îndrăgostit, datorită rolului pe care l-a făcut în „Man In the Moon”.

„Dacă ai văzut filmul…era inevitabil”, a mărturisit el. „M-am îndrăgostit de domnișoara care acum stă în stânga mea”, a spus Matthew, în timp ce a făcut un semn cu capul către Reese, în vârstă de 45 de ani, care a fost clar șocată de dezvăluirea colegului ei. 

În „Man In the Moon”, lansat în 1991, Reese avea 14 ani.

„Ce?!’”, a exclamat starul din „Legally Blonde”.

„Reese a fost una dintre primele vedete de care m-am îndrăgostit și daca ai văzut filmul înțelegi de ce, era inevitabil să nu te îndrăgostești de ea”, a explicat Matthew.

„Aaaa, ești atât de dulce!”, a reacționat Reese, iar Matthew a asigurat-o că este o poveste adevărată.

Din păcate pentru actorul din „How To Lose A Guy In 10 Days”, Reese nu a putut spune același lucru despre el. În schimb și-a aminut că a fost foarte îndrăgosită de Val Kilmer în rolul Jim Morrison, în 1991, în The Doors.

Apoi, Matthew și Reese au povestit că deși au jucat în trei filme împreună nu au apărut niciodată în aceeași scenă.

Vezi și Băiatul lui Reese Whiterspoon a împlinit 18 ani și e de o frumusețe rară!

Citește și:

Cum s-a schimbat viața Ancăi Țurcașiu după divorț: „Nu am niciun regret”

Anamaria Ferentz se iubește cu un american. Cum a surprins-o acesta de ziua ei