E vorba despre actrița Diane Lane, de 54 de ani. S-a îndrăgostit iremediabil de ea după ce a văzut-o în filmul ”Lonesome Dove”. Viața a făcut ca cei doi să se întâlnească peste ani. Numai că acum, colegi de platou, ei jucând amândoi în filmul ”Serenity”, care urmează să fie lansat, el e căsătorit cu Camila Alves și tată a trei copii: Levi, de 10 ani, Vida, de 9 ani, și Livingston, de 6 ani. Cât despre actriță, aceasta este divorțată din 2013, și ea mamă a unui copil.

Chiar și așa, actorul texan a ținut să-i mărturisească dragostea sa adolescentină actriței. I-a spus că a iubit-o nespus, cu ani în urmă. Iar pentru presă a declarat că Diane arată cam la fel de bine ca atunci când era obiectul pasiunii sale.

”Simțeam că mor. <<Și eu te iubesc, iubire!>>”

Cum a reacționat actrița la o așa destăinuire neașteptată? A simțit nevoia să blocheze imediat imaginile și gândurile care îi veneau în minte. ”Am blocat tot. Nu cred că m-a mințit. Când mi-a zis, n-am putut face față. Mi-am spus: <>. Așa că i-am mulțumit pentru compliment. Dar simțeam că mor. <<Și eu te iubesc, iubire!>>”, a spus actrița, mai în glumă, mai în serios, clar măgulită de mărturisirea mai tânărului și chipeșului său coleg.

Vezi și Sunt vedete, dar au aceleași probleme ca noi. Un actor chipeș și celebru spune că ceasul său ticăia. Era aproape de 40 de ani și nu avea soție și copii

Citește și: