Cântăreţul Matteo a fost impresionat de noua sa experienţă asiatică. De la templele, oraşele ultraaglomerate, oameni şi până la peisaje şi bucătărie, Thailanda i se pare fascinantă. Artistul a îmbinat vizitarea obiectivelor turistice cu distracţiile sale favorite. Iar în topul acestora s-a aflat ”înotatul la ora 6 dimineaţa!”
Insula Piraţilor a fost unul dintre locurile pe care Matteo le-a găsit fascinante în experienţa sa thailandeză.

”Am intrat printr-o peşteră şerpuită şi întunecată, care la capăt avea această insulă. Era o plajă mică, înconjurată de un munte şi singura cale de acces era acel tunel întunecat. În timp ce stăteam acolo, mă gândeam: Cred că aş putea să locuiesc aici…dacă aş avea o barcă, undiţa şi internet la viteză bună!”, mărturiseşte amuzat Matteo.

Cântăreţul recunoaşte însă că momentele când a avut ocazia să exploreze Thailanda subacvatică l-au făcut să trăiască emoţii foarte intense: ”Am mai zis-o şi susţin în continuare: mi-aş fi dorit să am branhii! E fascinant ce vezi sub apă. Mi-a plăcut tot ce am văzut acolo. Absolut tot!”

Credit foto: arhiva personală
Pentru un fan noodles şi mâncare picantă cum este Matteo, bucătăria thailandeză a fost tot ceea ce şi-a dorit şi poate un pic mai mult: ”Mie-mi place mult mâncarea picantă şi acolo am găsit-o… ba chiar un pic mai picantă decât mă aşteptăm. Practic mi-am găsit nasul!”, spune Matteo.
O experienţă cu totul nouă pentru cântăreţ a fost şi plimbarea pe elefant: ”Mi-a fost foarte frică la început pentru că înălţimea era destul de mare. Pe lângă asta, nici nu mai văzusem în viaţa mea un elefant!”

Credit foto: arhiva personală
Cât priveşte lucrurile pe care şi le-ar fi putut achiziţiona din Thailanda, Matteo spune că şi-a cumpărat doar ”odihnă şi ani de viaţă! M-am odihnit şi m-am relaxat cât de mult am putut, pentru că am ştiut că mă întorc în ţară, unde mă aşteaptă o perioadă cu multe lansări de piese de la Mattman Music”.

Credit foto: arhiva personală
Perioada petrecută în Thailanda s-a dovedit foarte rodnică şi din punct de vedere muzical: ”M-am simţit atât de bine acolo că efectiv nu-mi mai vine să mă bag la somn! Şi aşa, într-o noapte, mi-a venit ideea să fac o piesă care se va chema Insomnie”, spune Matteo.

Credit foto: arhiva personală

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Thailanda – 10 preparate surprinzătoare!

Citeşte şi unde să mergi în Thailanda în vacanță – insule și atracții!