Într-un interviu recent, actorul care a dat viață personajului Joey Tribbiani a explicat că acest rol l-a scos pur și simplu din foame.

Acum în vârstă de 51 de ani și încă distribuit în filme, dar mai ales seriale, Matt este și gazda emisiunii ”Top Gear”. Cu ani în urmă, însă, înainte de ”Friends”, trăia de pe o zi pe alta. Când s-a ivit ocazia de a aplica pentru rolul haiosului Joey, Matt avea doar 11 dolari în bancă. Își propusese chiar să se angajeze chelner, pentru că era clar că avea nevoie de bani măcar pentru a mânca.

La prima audiție, fotograful i-a sugerat să meargă la dentist, să-și pună plomba care îi căzuse. N-avea însă bani, așa că a meșterit el ceva care să acopere golul. A ieșit însă atât de bine, încât fotograful l-a felicitat, la următoarea audiție, crezând că i-a urmat sfatul.

Din fericire, Matt a fost preferatul pentru acest rol, pe care l-a jucat destui ani. Suficient cât să iasă de tot din foame.

Actorul a mai spus că, atunci când serialul a luat sfârșit, a plecat acasă cu masa de fotblal la care el și Chandler obișnuiau să se joace, în serial.

Vezi și O mai știi pe fetița lui Rachel și Ross din ”Friends”? A fost jucată de două gemene. Uite cum arată acum

Citește și: