Matilda Pascal Cojocărița a recunoscut că nu a fost cel mai bun părinte pentru băiatul ei, care a fost crescut de bunici. Dar de aici până la a fi învinuită astfel de propriul fiu e cale lungă, spune ea.

„Prin prisma meseriei ei, erau mai tot timpul plecaţi în turnee, iar eu am crescut la bunica.

Eram mic… Veneau destul de rar la mine, dar când veneau, veneau cu portbagajul plin. Ziceam că a venit doamna cu dulciurile… După aia am aflat că era mama mea, după ceva vreme. Eu credeam că bunica şi bunicul sunt părinţii mei”, a mărturisit fiul Matildei Pascal Cojocărița la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Deși nu au existat astfel de discuții în casă, după ce fiul ei s-a căsătorit, au început și reproșurile, declară acum interpreta de muzică populară.

„În 31 de ani nu mi-a reproșat niciodată nimic. Dar am avut o perioadă când, după ce s-a căsătorit, a început cu ‘știi că eu sunt un frustrat, că nu am trăit lângă mama, că nu ai avut grijă de mine’ .

M-au pus pe gânduri foarte tare cuvintele astea. În primul rând, copilul meu nu poate să gândească așa. Cred că a fost o influență și nu pot să-l condamn. Și-a asumat influența apoi.”, a spus Matilda Pascal Cojocărița.

Vezi și O celebră interpretă de muzică populară, măritată fără să știe: „Am crezut că merg la o prezentare de modă”

Citește și:

Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit. Motivul pentru care și-au spus „Adio”!

Bebelușul lui Lili Sandu a împlinit azi 6 luni! Cum arată acum Thomas Jay