Recent, acesta a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare vizibil îmbătrânit, într-o cămașă de spital, alături de o perfuzie. Deși ar putea părea și este o fotografie a suferinței, actorul ține capul sus și pozează mândru, reușind să facă cumva haz de situație.

”Reușești să faci până și o cămașă de spital să arate minunat”, îi scriu fanii, folosind cu toții apelativul ”dude”, referire lka rolul făcut în filmul „The Big Lebowski”. Toată lumea îii urează sănătate și să rămână pozitiv.

Actorul în vârstă de 70 de ani le mulțumește fanilor și le transkmite că se simte „recunoscător” pentru tot sprijinul primit de la fani de când a aflat că este bolnav.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor că ați luat legătura cu mine în acest timp, mă simt bine când primesc toate urările și dragostea!”, a scris el pe Instagram.

Pe site-ul său personal, Bridges a scris: „Această problemă cu cancerul aduce sentimente de recunoștință și dragoste de modă veche” și „Toată dragostea asta este contagioasă, ca un fel de virus pozitiv”.

Jeff Bridges a fost nominalizat de şapte ori la Oscar, premiu pe care l-a câştigat în 2010 la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din ”Crazy Heart”.

Vezi și Actorul Jeff Bridges a făcut un anunț trist, la 70 de ani. Diagnostic nemilos

Citește și:

Thomas Markle, un nou avertisment pentru fiica lui: „Pot muri mâine!”

În timp ce Pepe suferă de pe urma despărțirii, Oana Zăvoranu e mai îndrăgostită ca oricând. Ce i-a transmis aceasta soțului ei