Markus Schulz, desemnat anul trecut cel mai bun DJ al Americii, i-a jurat iubire eternă Adinei Butar după cinci ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în 2012 și s-au îndrăgostit nebunește, după ce au lucrat împreună la realizarea albumului „Scream”, semnat de Markus Schulz. Anul trecut, celebrul DJ a cerut-o în căsătorie pe Adina, o cântăreața de origine română din Deva, și așa cum au anunțat încă de atunci și-au unit destinele pe 1 iunie, în Ibiza.

„Frumos cuplu! Felicitări”, a scris Armin van Buuren pe Instagram în dreptul unei fotografii cu cei doi.

Markus Schulz, cel mai bun DJ din SUA, s-a căsătorit cu o româncă. Cine este frumoasa brunetă. Primele imagini de la nuntăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ceremonia religioasă a avut loc în curtea unui hotel din Ibiza, ce a fost decorată cu trandafirii și bujorii albi, imaginile fiind spectaculoase.

Markus Schulz și Adina Butar locuiesc în Miami

Anul trecut, Adina Butar a dezvăluit într-un interviu acordat  pentru PRO TV că ea și actualul ei soț își construiesc o casă în stilul celor din Tirolul austriac, în apropiere de Sarmizegetusa.

„Va fi o casă cu etaj, cum sunt casele de la munte în Austria. Ne place mult zona, iar terenul e aproape de pădure și are vedere panoramică. Noi ne încărcăm mereu cu energie pozitivă când mergem acolo. Cred că este unul dintre puținele locuri din întreaga lume cu o așa energie a pământului”, spunea Adina Butar, pentru PROTV.RO.

În prezent, cei doi locuiesc la Miami, unde dețin o locuință impresionantă.

 

Adina Butar și Markus Schulz fac echipă și în muzică. Cei doi au semnat deja mai multe albume împreună, pe care le-au scos la casa de discuri pe care o dețin împreună de când au stabilit că relația lor e serioasă.

 

Citește și: