Asta e ceea ce trăiește Marius Țeicu. Fata lui s-a prăpădit acum 5 ani, de leucemie. De atunci, artistul s-a retras, pentru că nu și-a mai găsit bucuria în muzică.

Nici ziua de naștere, când a împlinit 77 de ani, nu și-a serbat-o. Solistul este și acum îngenuncheat de durere după tragedia care a lăsat toată familia în doliu. ”Nu am petrecut, nu am serbat, n-am ieșit nicăieri. Am stat în casă, noi doi, eu și soția”, a declarat el pentru ego.ro.

Însă își dorește să iasă din această stare. A luat decizia de a se întoarce pe scenă, de a învăța să trăiască din nou.

El a promis fanilor că își va aduna forțele și că va reveni în lumina reflectoarelor, rugat insistent de cei care îl iubesc și îl vor din nou pe scenă.

”Mă oprește lumea pe stradă și mă roagă să cânt din nou. O să-mi revin!”, a spus Marius Țeicu pentru sursa menționată.

Fiica lui a murit la 41 de ani, lăsând în urmă doi copii mici

Singurii care până acum l-au ajutat să treacă un pic peste durere sunt nepoții Andrei și Casandra.

”De la ei îmi iau energia, sunt bucuria mea, mă bucur că sunt sănătoși. Nu au talent la muzică, nu mă moștenesc, sunt niște drăguți, plini de energie”, mai spune Marius Țeicu.

Patricia Țeicu-Rădulescu a murit în 2017, la 41 de ani, lăsând în urmă doi copii și un soț îndurerat. Micuții ei aveau 10 și, respectiv, 7 ani atunci când a fost nevoită să-i părăsească. Timp de doi ani s-a luptat cu o formă rară și foarte agresivă de leucemie.

”A sperat până în ultimul moment. A fost convinsă că se va face bine, dar uite… cu o boală ca asta nu s-a mai putut face nimic”, declara Marius Țeicu, în cea mai tristă zi a vieții sale, cea în care și-a îngropat copilul.

Vezi și Declarația compozitorului Marius Țeicu după înmormântarea fiicei lui: „Sper ca Dumnezeu să mă întărească. E cel mai urât, greu, trist, interviu pe care l-am dat…”