Marius Moga și Bianca Lăpuște formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. Deși în ultima vreme au preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, aceștia au fost astăzi în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au vorbit despre planurile lor de viitor.

Au împreună o fetiță superbă, în vârstă de cinci ani, iar acum Bianca și Moga au planuri mari. Vor să-și mărească familia. Cei doi au dezvăluit în emisiunea lui Măruță de la Pro TV că sunt pregătiți să-i facă Mariei un frățior sau o surioară și speră ca acest lucru să se întâmplă chiar și anul acesta.

Marius Moga a dezvăluit că Bianca, soția sa, după ce a renunțat la slujba de reporter la Pro TV, i-s a alăturat lui la compania sa, unde îi este de mare ajutor. Blonda se implică activ în tot ce ține de muzica și de compozițiile artistului, ”trăgându-l la răspundere” dacă pierde nopțile pentru o piesă, care nu-i place.

”Ea lucreaza pe repertoriu si are o ureche foarte buna, e un feedback la rece al poporului. Exista si certuri intre noi pe tema asta. Imi zice uneori ”Pentru asta ai stat tu toata noaptea???”. (…)Dar d-asta am luat-o de soție”, a mărturisit Moga despre frumoasa sa soție.

Bianca și Moga au dezvăluit că și Maria a moștenit pasiunea pentru muzică. La doar cinci ani, știe să cânte deja la pian și are câteva melodii înregistrate.

”Maria e foarte creativă, compune, canta la pian. Nu mai e un copil mic, are personalitatea ei. Tot timpul imi da idei. Ii place muzica, studioul e o terapie pentru oricine. Maria petrece si foarte mult timp la bunici, cu ei ne-am scos. Ei au timp să mearga la tot felul de activitati cu ea. În plus, îsi doreste un fratior sau o surioara, noi i-am promis. Este despre acel moment, am mai fost pe acolo. ”, au mai spus cei doi.

De altfel, Marius a povestit că în pandemie au fost foarte creativi și pentru că deja durează de prea mult timp au decis să facă tot ce le place, având în vedere că pandemia nu va trece prea repede și trebuie să ne obișnuim cu existanța acestui virus. „Anul asta ne-am propus sa facem ce ne place, viata asta e, trebuie sa facem ce ne place, adică Virtual Production, muzica, familia. (…) Am un studio virtual cu leduri si filmam ca si cand am fi in diferite colturi ale lumii, chiar si pe Marte. Acum suntem in discutii, facem niste formate tv, sunt idei de pandemie, pentru noi pandemia a fost creativa”, a conchis Marius Moga.