Producătorul muzical Marius Moga și soția lui, Bianca Lapuște, sunt mai fericiți ca oricând, pentru că își trăiesc visul cu ochii. Au devenit părinții unei fetițe, care a venit pe lume pe 7 octombrie, la o clinică din Cluj. Micuței i-au dat numele Maria, după bunica ei, mama lui Marius.

Soția lui Moga a dorit să aducă pe lume copilul pe cale naturală, iar ”Micul Mozart” i-a stat permanent alături, inclusiv în sala de nașteri. Bebelușul a avut 3,450 de kilograme și a primit nota 10 la naștere.

Trăim cele mai frumoase și emoționante momente din viața noastră”, au declarat tinerii părinți pentru Pro Tv. Cei doi își doresc să îi mai dăruiască Mariei o surioară sau un frățior și speră să se întâmple chiar în primii ei ani de viață.

Antrenorul de la ”Vocea României” și Bianca s-au cununat civil la începutul aceste veri, în orașul natal al artistului, Alba Iulia. Petrecerea a fost restrânsă, doar cu familia și cu prietenii apropiați.

Marius a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la New York, de ziua ei, iar ulterior a repetat gestul și în fața întregii țări în show-ul de talente muzicale de la Pro Tv.

Marius Moga și Bianca vor să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu, cel mai probabil în vara anului 2016.

Credit foto: Facebook