Fostul soț al Oanei Roman a mărturisit că iubește din nou și este mai fericit ca niciodată. Isabela, fiica lui a fost cea care a aflat prima că tatăl ei are o nouă relație, veste pe care i-a dat-o ulterior mamei sale.

Începând cu data de 6 septembrie a acestui an, Marius Elisei a început o nouă relație alături de o femeie a cărei identitate nu a vrut să o facă publică. A dezvăluit doar faptul că iubita lui este mai mare cu 10 ani și lucrează în domeniul medical.

Oana Roman, primele declarații, după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită: „Mi-a spus că el simte că mă iubește” Despărțirea lor e mult mai recentă đecât se știa

Marius Elisei: „Ea este foarte calmă și iubește copiii” Cum s-au cunoscut cei doi

Cu ocazia zilei lui de naștere, Marius Elisei a publicat în social media o imagine cu mâna Isabelei și a iubitei sale, fără a-i dezvălui însă identitatea. Prezent în cadrul unei emisiuni, fostul soț al Oanei Roman a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe femeia alături de care trăiește acum, dar și cât de mult i s-a schimbat viața în ultimul timp.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup, la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela.

Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează cadru medical.”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

poza-cu-care-a-anuntat-ca-are-o-noua-iubitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cum o descrie pe femeia de care s-a îndrăgostit

Deși vrea să fie discret cu privire la noua femeie din viața lui, fericit cum este, MArius Elisei nu se poate abține.

”Minunată! O fată așa cum mi-am dorit de la viață să am lângă mine.

Nu e nici foarte demult, nici foarte recent. Este chimia pe care eu mi-am dorit-o. Mă simt atât de bine și atât de fericit încât, așa cum am scris și în postare, nu am mai gustat din fericire de când… am și uitat. Au fost niște lipsuri pe care le-am găsit la ea. Ea mi le oferă, mă liniștește și mă face fericit”, a declarat Marius Elisei, la Star Magazin.

Ea are 40 de ani, eu am 30”

Istoria se repetă pentru Marius Elisei: dacă în relația cu Oana ea a fost mai mare decât el, mărturisește că și în relația de acum există o diferență de vârstă de 10 ani.

„Eu am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30.

Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi.”, a mai spus Marius Elisei.

Cum a reacționat fetița lui, Isabella

După cum știe toată lumea, Marius Elisei are o fetiță cu Oana Roman, iar ea i-a fost alături de ziua lui de naștere, când i-a făcut cunoștiință și cu noua lui iubită. Fostul soț al vedetei a mărturisit că înâlnirea dintre ele două a decurs normal, exact așa cum și-a dorit.

”Să știi că a decurs normal, foarte bine, foarte frumos. Am petrecut o duminică… m-am simțit de ziua mea, în al nouălea cer. A fost ceva super!”, a mai spus el.

Marius Elisei, întâmplare neplăcută, de ziua lui de naștere. Ce a pățit fostul soț al Oanei Roman, după ce a anunțat că are o nouă iubită

Duminică, Marius Elisei și-a sărbătorit ziua de naștere. A fost o zi aproape perfectă, pentru că fostul soț al Oanei Roman a avut parte și de o întâmplare neplăcută.

Pe Instagram, Marius Elisei a povestit că, pe lângă urările pe care le-a primit din partea celor dragi, a fost sunat de reprezentantul unui restaurant, cel care i-a spus că are o cină din partea casei și că este așteptat alături de Oana Roman.

Marius Elisei i-a explicat că nu mai formează un cuplu cu Oana Roman , iar atunci reprezentantul restaurantului i-a dat de înțeles că invitația nu mai e valabilă.

„M-a sunat cineva de ziua mea duminică, cineva un reprezentant al unui restaurant. Mă sună să îmi ureze „La mulți ani!” și toate cele bune și că am din partea lor o cină romantică și să vin cu Oana. I-am spus „Mulțumesc frumos pentru urări, dar eu nu mai sunt cu Oana”.

Și atunci mi-a spus „O zi bună în continuare”. Adică nu e valabilă acea cină, dacă nu mai sunt cu Oana? Că nu înțeleg. Probabil că era o chestiune de reclamă, nu? Practic.

Dar cum poți să suni, să inviți un om, să îi spui că are o cină din partea casei, dar dacă nu mai ești cu persoana pe care ei vor să o aducă în restaurant, nu mai este valabilă. Incredibil!”, a spus Marius Elisei, pe Instagram.

Vezi și Oana Roman, 9 ani de la nuntă și de la botezul fiicei sale. Mesaj cu subînțeles pentru Marius Elisei

Citește și:

Părinții lui Dragoș Bucur au făcut nunta de aur. Imagini superbe, de familie, și mesajul Danei Nălbaru pentru socrii ei

Emma Heming Willis, despre cum se simte în prezent Bruce Willis. Este sau nu conștient de boala sa?