Ciao.ro a intrat în contact cu fosta lui iubită, Florentina Gheorghe, cea care a avut o relație de 4 ani cu Marius Elisei, chiar înainte de Oana Roman.

Tânăra susține că a primit mesaje de la Marius chiar când acesta era căsătorit. Mai mult, în 2016 acestea aveau chiar tentă amoroasă. Iar recent, a primit chiar amenințări din partea lui Marius Elisei.

”Sincer, m-am trezit serile astea cu un mesaj pe Facebook. Nu-mi venea să cred că este așa comunicativ, virtual, că în realitate… de câte ori ne-am întâlnit… părea foarte arogant”, a declarat Florentina.

Referitor la amenințări, tânăra a dat detalii: ”Într-adevăr, acum două seri m-am trezit cu un mesaj pe Facebook în care m-a amenințat ca voi plăti dacă nu stau liniștită și mă mai bag în viața lui.

Stau și mă întreb… oare era în stare de ebrietate sau chiar vorbea serios? Nu cred că l-am deranjat cu nimic, el singur și-o face cu mâna lui”. Imediat după aceste mesaje, Marius Elisei a blocat-o pe Facebook pe Florentina.

Îi trimitea mesaje amoroase, deși era căsătorit

Femeia susține că nu are nimic de împărțit cu Marius, că el este cel care o caută. ”Eu, personal, nu mai am nimic de împărțit cu Marius. Dar se pare ca încă îi mai tulbur liniștea chiar și indirect”, a completat ea.

Femeia nu înțelege de ce, în 2016, de exemplu, acesta îi scria mesaje cu tentă amoroasă.

Marius Elisei și Florentina Gheorghe s-au cunoscut în 2008. ”După 3 luni a dispărut și a revenit în 2009, iar de atunci am rămas nedespărțiți până în 2013, când a decis să pună capăt acestei relații”, povestește ea. Când Marius s-a ”cuplat” cu Oana, ei locuiau împreună, în casa părinților lui.

Întrebată dacă l-ar primi înapoi, Florentina Gheorghe a replicat: ”Nici vorbă, eu îmi doresc un bărbat puternic emoțional și capabil să mă respecte și să mă valorifice la adevărata mea valoare”.

Femeia care i-a stat alături timp 4 ani și îl cunoasște bine pe Marius ăși menține o declarație făcută și în 2013:S-a căsătorit pentru banii și faima acesteia și pentru a-și simplifica viața”. Potrivit Florentinei, lui Marius Elisei i-a plăcut întotdeauna să cheltuiască mai mult decât câștigă și nici banii nu l-au dat niciodată afară din casă.

În afară de mesajele trimise Florentinei, Marius Elisei a vorbit, timp de un an, online, și cu o femeie din Italia, amănunt care a ieșit la iveală după anunțul bombă al separării, făcut chiar de Oana Roman la finele anului trecut.

Vezi și Oana Roman şi Marius Elisei s-au împăcat? Cei doi au petrecut sărbătorile împreună la munte

Citește și: