Invitat La Măruță, Marius Elisei a luat pe toată lumea prin suprindere, declarând că nu exclude, cu desăvârșire, o împăcare de Oana: ”Timpul va decide ce se va întâmpla”.

Sub nicio formă Marius Elisei nu-și dorește să rămână singur: ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”.

Despre motivele care au dus la ruptură și zvonurile apărute în presă, cum că a înșelat-o pe Oana, că și-a găsit o femeie mai înstărită, iată ce a spus Marius Elisei, redevenit un bărbat liber: ”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depășit”.

”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorțul nu e ușor. Am ales un divorț la notar, o instanță nu-și are rostul”, a declarat el. A recunoscută couă persoane l-au invitat să facă Sărbătorile împreună, dar a refuzat.

Marius Elisei a recunoscut însă că el a fost cel care a făcut primul pas în despărire și că Oana a fost de acord, ca urmare a conflictelor prin care treceau în ultima perioadă. ”Timp de 7 ani am trecut prin multe, și momente frumoase și grele, le-am depășit”, a spus el.

Marius a admis că a fost dificil să locuiască într-o casă cu trei femei din generații diferite. „Îți dai seama, un bărbat să stea între trei femei și toate fiind dintr-o categorie diferită, a fost mai complicat. O iei ușor razna, dar nu acesta a fost motivul despărțirii”, a mai spus el, specificțnd că în certurile dintre el și Oana niciodată nu s-a implicat vreun alt membru al familiei extinse, nici din familia Roman, nici din familia lui.

Vezi și Oana Roman și Marius Elisei nu i-au spus fiicei lor despre divorț. ”Ea știe deocamdată că noi ne-am certat”

Citește și:

O mai ții minte pe Cosmina Păsărin, de la Vara ispitelor, devenită apoi prezentatoare TV? Cum arată și ce mai face acum

Biata de ea! Ea e cântăreața de numai 28 de ani, care a suferit trei atacuri cerebrale și un atac de cord