Nu a omis să spună faptul că nu se aștepta ca afacerea cu haine, care era pe numele lui, dar în care ea era implicată trup și suflet, făcându-i inclusiv reclamă zi de zi, a luat-o cu el, el fiind cel trecut în acte.

”Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns.

Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect.”, a spus Oana Roman pe contul său de Instagram.

În final, a recunoscut că, de fapt, nu îi mai leagă nimic și că s-au dedpărțit inclusiv din punct de vedere personal. ”Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale, cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a spus Oana Roman.

La miezul nopții, a venit și reacția lui Marius Elisei. În stilul caracteristic, fără prea multe vorbe, acesta a postat clipul unei melodii a lui Pepe: ”M-am jurat”.

”Chiar m-am jurat…..? ? ? ? ”, a scris el pe Facebook, mesajul fiind însoțit de emoticoane ce sugerează veselia, bucuria, sărbătoarea. Se pare că Marius Elisei se bucură de pasul făcut, se simte descătușat și fericit. Sau în orice caz știe să mimeze foarte bine aceste trăiri, pentru că unii dintre prietenii virtuali sunt de părere că acesta suferă enorm.

Atrag atenția versurile din melodia lui Pepe, care și el trece prin momente de cotitură ale vieții: “Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, / De fiecare dată îmi pare rău / Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte”.

Citește și:

Florin Ristei și Naomi Hedman, show aproape erotic pe Instagram. Nimeni nu se aștepta să fie martor la așa ceva!

O vedetă imensă, de peste ocean, s-a oferit să-i facă un copil lui Mihai Bendeac. Răspunsul lui e un șoc!