Deși anunțase că dorește să fie discret cu noua relație, din dorința de a-și proteja iubita, iată că de la primele declarații despre ea nu au trecut decât câteva ore până la momentul în care să-i arate chipul.

Conform Spynews, noua femeie din viața lui este Gabriela Bacinică, de profesie cadru medical.

Cei doi s-au pozat îmbrățișați, cel mai probabil duminică, de ziua lui, atunci când Marius a ieșit la o plimbare alături de iubita lui și de Isa. Fotografia cu fiica lui, postată deja zilele trecute, are același fundal, semn că ambele instantanee au fost realizate cu aceeași ocazie.

La descrierea fotografiei, acesta îi mulțumește iubitei sale că i-a readus zâmbetul pe buze și l-a făcut fericit.

”Îți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc pentru ca mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze, îți mulțumesc pentru caldura și liniștea pe care mi-o oferi, îți mulțumesc pentru bunătatea pe care mi-o oferi. Te sărut”, a scris Marius Elisei în descrierea fotografiei.

marius-elisei-si-noua-iubitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Ce frapează pe toată lumes este asemănarea femeii cu Oana Roman. Tot brunetă, cu ochii căprui. Totuși, fanii țin să sublinieze: ”

Superba in comparatie cu ce ai avut. Sa iti dea Dumnezeu noroc si fericire”.

Sunt și voci care se ănsoiesc că aceasta ar fi iubita lui: ”Eu nu cred că este noua lui iubită, chiar deloc, probabil vrea să o facă geloasă și invidioasa pe Oana, doar să fie una care caută faimă, nimic mai mult”.

Cum s-au cunoscut Marius Elisei și actuala parteneră: „O știu de mică”

Chiar dacă relația lor a început acum circa trei săptămâni, cei doi se știu de ceva vreme, chiar dacă nu și-au vorbit.

Aseară, în cadrul unui interviu acordat Antena Stars, Marius Elisei a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu noua iubită. Acesta s-a scuzat petru greșeala făcută în mediul online, atunci când a precizat că el are 30 de ani și ea 40.

„Eu m-am exprimat greșit, în loc să spun 37 de ani am spus 30. Din cauza emoțiilor. Dacă se poate rectifica de ce nu.

Diferența de vârstă între mine și iubita mea este de trei ani.

Nu a deranjat-o, dar la noi dacă faci o greșeală, toată presa o va lua greșit”, a declarat Marius Elisei.

Cu aceeași ocazie a făcut și o cronologie a relației sale. La data de 3 septembrie Marius Elisei a decis să plece din casa unde stătea cu Oana Roman. Mai mult decât atât, întrebat cum s-au cunoscut el și noua iubită, acesta a precizat că s-au întâlnit la doar o zi de când el a părăsit domiciliul în care locuia cu fosta soție.

Cei doi s-au întâlnit la nici 24 de ore de când a părăsit domiciliul, mai exact la un eveniment la care a luat parte.

Cu toate acestea, el a mai precizat că o mai văzuse pe femeie în anul 2003, pe vremea când lucra la un magazin pe care sora lui îl deținea la acea vreme.

„Pe 4 septembrie ne-am văzut prima oară la un eveniment. Prima oară ne-am văzut în 2003, ea trecând pe unde lucram, doar ne priveam. Nu ne vorbeam, nu ne salutam, nu nimic. Lucram la primul meu job, la un magazin, la sora mea. Eu o serveam pe ea, era clientă.

După 20 de ani ne-am văzut la o petrecere, ne-am salutat, am făcut cunoștință și am ieșit la întâlnire. O știu de mică.

Sunt atât de fericit și de liniștit încât nu mă mai interesează nimic. Sunt foarte fericit și o voi respecta. Dumnezeu m-a răsplătit pentru tot. Cred ca în 10 ani, de când m-am întors, m-am tot întors.”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman, referindu-se la relația zbuciumată cu mama copilului lui.

Întrebat care este relația dintre fiica lui și a Oanei Roman cu noua femeie din viața lui, Marius Elisei a mărturisit că cele două se înțeleg de minune și chiar au luat parte împreună chiar la ziua de naștere a acestuia.

„Pe 24, chiar de ziua mea. Am avut o zi de noastre cu multe întâmplări plăcute. A fito zi care a trecut rapid. Toți trei ne-am simțit atât de bine. Va venit momentul când o să ne afișăm.”

Marius Elisei ablocat-o pe Oana Roman peste tot: „Nu vreau să-mi stric stările”

După cum spunea char Oana Roman recent, despărțirea oficială s-a produs pe 3 septembrie, atunci când Marius Elisei a și părăsit vila acesteia. Imediat a cunoscut-o pe noua femeie din viașa lui.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit din 2003, când am avut primul job, să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc pana acum, n-am schimbat o vorbă. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Am povestit mici amintiri din copilărie și de acolo s-a declanșat totul. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atât de multe lucruri, ne simțim de parcă ne știm de foarte mult timp. Am petrecut toți trei o zi împreună (cu fiica sa și iubita – n. red.). Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Isabela a reacționat foarte bine, și ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează ca și cadru medical”, a declarat Marius Elisei tot pentru antena Stars.

Cât despre Oana Roman, acesta spune că a decis să o blocheze pe mama copilului său pe toate mijloacele de comunicare. Acesta ia direct legătura cu fiica sa, întrucât nu-și mai dorește să vorbească cu ea sub nicio formă.

Marius Elisei s-a referit și la mult-mediatizatul divorț de Oana, însă nu a dorit să dezvăluie exact motivul, spunând doar că este ceva destul de serios, un lucru pe care nu l-ar putea accepta niciun bărbat.

„Oana este blocată peste tot, în afară de mail, nu vreau să-mi mai stric stările. Eu am blocat-o, e mai bine pentru mine și pentru ea. Copilul are 9 ani, are telefon, știe să mă sune, să vorbească.

Au fost momente în care am început să vorbim, după despărțire, dar o perioadă scurtă. Tot am încercat să încerc să trec peste orgolii, să accept, dar nu ai cum.

Nu aș vrea să vorbesc despre motivul despărțirii, cred că niciun bărbat nu ar accepta asta. Nu știu dacă Oana și-a găsit pe cineva și nici nu mă interesează. Este discutabil dacă ea se bucură pentru mine. Doar m-a felicitat, dar am văzut ce a postat pe Instagram și e altceva.”, a continuat el.

Cum se milogea Marius Elisei, după despărțirea de Oana Roman. Vedeta a făcut publice mesajele compromițătoare: „Nu o să te mai deranjez”

În timp ce Marius Elisei își trăiește noua iubire, Oana Roman e tot cu gândul la trecut. Chiar dacă a spus că se bucură pentru fostul soț și că e ceea ce-și dorea, pentru a fi liniștită și a trece peste acest capitol, ea a dezvăluit câteva mesaje private cu Marius Elisei, în care acesta îi făcea declarații de dragoste și îi cerea împăcarea, !de dragul copilului”.

Vedeta s-a arătat extrem de revoltată după ce fostul soț, prezent în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, a declarat că a dorit să se împace cu ea de dragul copilului. Potrivit acesteia, lucrurile nu au stat chiar așa. Oana a prezentat mesajele pe care Marius I le trimitea după divorț.

Prezent în cadrul emisiunii moderată de Dan Capatos, Marius Elisei a spus că și-a dorit să se împace cu Oana de dragul copilului, acesta fiind un „familist” convins, cum s-a autodeclarat. Oana s-a arătat nemulțumită de aceste afirmații și a decis să dea cărțile pe față. Aceasta a declarat pe InstaStory că nu suportă minciuna și că nu acceptă ca Isa să fie folosită în răzbunarea lui Elisei față de ea.

Vedeta a afirmat că Marius și-a dorit, de fapt, împăcarea nu de dragul Isabelei, ci pentru că încă era topit după ea. Mai mult, aceste încercări de a-și arăta dragostea și a reface relația vin în contextul în care sentimentele Oanei erau demult apuse.

Pentru a susține cele spuse, Oana a venit și cu dovezi pe care a ales să le facă publice pe internet! Aceasta a dezvăluit mai multe mesaje private din luna martie, în care Marius își declară iubirea totală față de ea.

De menționat e faptul că, la începutul anului, cei doi au pus capăt relației. De atunci Marius ar fi continuat să locuiască alături de familia sa până pe data de 3 septembrie, când s-a mutat definitiv de acasă. La doar 3 zile după mutare, Marius a început o relație.

Oana Roman a fost foarte tranșată în afirmațiile sale de pe Instagram, declarații acompaniate de mesaje compromițătoare din convorbirile de pe WhatsApp cu Marius.

„Am ajuns la Isa la școală la ședința individuală cu învățătoarea, singură, evident. Pentru că eu singură vin la toate ședințele, răspund la toate mail-urile, fac toate plățile, mă ocup de toate activitățile Isei, o duc la școală, o iau de la școală, singură de ani de zile.

Într-o lume ideală, ambii părinți au grijă, la mine nu. După ședință promit că ne amuzăm. Vedem ce înseamnă să minți cu nerușinare despre, folosind un copil, ca să te răzbuni”, anunța Oana pe Instagram că urma să vină cu dezvăluiri.

Și iată că Oana Roman s-a ținut de promisiune: „Și tocmai pentru că este un copil minunat, un copil aproape perfect, pentru că nu există perfect, acest copil nu merită să fie folosit ca instrument de manevră, nu are voie să fie folosită ca armă pentru răzbunare personală, nu are de ce să fie abandonată, nu are de ce să fie dezechilibrată emoțional de dragul unei răzbunări.

Eu duc singură, dar nu ne atingem de copil, pentru nimic. Nu mințim folosindu-ne de copil. Nu spui că ai dorit în genunchi și în plânsete împăcarea doar de dragul copilului. Împăcarea ai vrut-o din iubire. Și vorbele… vorbesc.

Totul a fost că ai susținut că iubești, nu din compromis, de dragul copilului, așa cum ai mințit aseară pe la TV. Eu NU mi-am dorit împăcarea pentru că din partea mea nu mai existau sentimente demult. Și mă rezum la atât. Sunt sute, sute de discuții care atestă adevărul pentru că eu am întotdeauna adevărul de partea mea. Și cu asta basta.”

Ulterior, a făcut publice și câteva mesaje de la Marius.

„Nici mama ta, nici tatăl tău nu te iubesc cât te iubesc eu pe tine.”

„Te iubesc. Ești frumoasă și minunată. Și te voi iubi toată viața.”

„Noaptea ce a venit, ochii au obosit, sufletul liniștit… noapte bună, om fericit. I love you. Nu-ți mai scriu așa iubirea mea.… dacă deranjează.”

„Să nu uiți niciodată că te-am iubit și te iubesc mult. Îți mai spun că 100% nu o să te mai stresez… O să te las în pace… Nu o să te mai deranjez… Pentru că vreau să fii bine… Fericită, liniștită, zâmbitoare… Pot spune că mâna pe inima că garantez cele spuse mai sus… De ce îmi dai cu seen?”, sunt mesajele primite de Oana Roman de la fostul soț.

Răzbunarea Oanei Roman! Ce i-a făcut lui Marius Elisei după ce s-a afișat cu noua iubită

Și ca să fie răzbunarea răzbunare, după ce Marius Elisei s-a afișat cu iubita luipe Instagram, că Oana Roman a avut grijă să îl priveze de un lucru foarte important.

Concret, Marius Elisei a anunțat în urmă cu doar câteva minute că Oana Roman i-a închis numărul de telefon pe care îl avea, întrucât era făcut pe contractul ei.

Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce el a arătat-o pe actuala iubită.

Prin intermediul unor postări pe InstaStory, Marius Elisei și-a anunțat persoanele din agenda telefonică să nu mai încerce să-l contacteze, întrucât i-a fost închis de fosta soție.

„Bună ziua! Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon: să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr, prin niciun mod, telefonic sau mesaje pe Whatsapp, pentru că nu îl mai dețin.

Acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis.

Asta e, nu trebuie să-mi dea socoteală, nu trebuie să-mi spună sau să mă anunțe. Nici nu mă interesează, să fie de bun augur, dar să nu mai încercați să luați legătura cu mine prin acel număr. O să-mi iau un altul și o să vi-l ofer, celor care îmi lăsați mesaj.

Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr, așa că vă urez o zi minunată și spor la treabă!”, a fost anunțul lui Marius Elisei.

Vezi și Marius Elisei, noi detalii despre iubita lui! Este mai mare cu 10 ani. Ce spune legat de o nouă căsătorie și cum a decurs întâlnirea Isei cu femeia

Citește și:

Anamaria Prodan, cu inelul de 85.000 de euro pe podium, la Timișoara Fashion Week. Ce ținută a purtat impresara. Până și pantofii au stârnit rumoare

Andreea Bălan a trăit un adevărat șoc când a ajuns acasă la părinții lui Victor Cornea: „Atunci am realizat…” Dumnezeu sau energiile bune îi răspunseseră rugăciunilor!