A povestit chiar el totul și ce se va întâmpla în continuare, pentru că e vorba despre o accidentare cu efecte pe termen lung.

Marius Elisei a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, unde apare cu mâna în ghips. La o primă vedere ai spune că acesta și-a fracturat brațul, dar lucrurile sunt un pic diferite.

Primele declarații ale lui Marius Elisei după ce a ajuns la spital

Concret, bărbatul și-a fracturat trei degete de la o mână în timp ce juca fotbal. Marius Elisei a declarat pentru Spynews că, în urma vizitei la spital, a aflat că a suferit o fractură de gradul trei, iar acum trebuie să poarte ghips timp de patru săptămâni.

După peste o lună degetele nu se vor fi vindecat, atunci va trebui să se opereze.

”Mi-am rupt aproape trei degete, aseară l-a fotbal s-a întâmplat. E fractură de gradul trei.

Mi-au pus cele trei degete în ghips, cele care au fost afectate, va trebui să stau cu ele în ghips patru săptămâni și după să vedem dacă mă operez sau dacă mi-am revenit”, declarat Marius Elisei pentru sursa citată.

Cum s-a întâmplat totul

Marius Elisei a povestit și cum s-a întâmplat totul. Fostul soț al Oanei Roman a încercat să deposedeze pe cineva de minge în timp ce juca fotbal, însă a călcat pe minge, a alunecat și a căzut pe spate. În loc să se sprijine pe podul palmei, acesta s-a sprijinit în degete, acestea fracturându-se.

Cu toate că în acel moment nu a simțit durerea și a terminat meciul, dimineață a văzut că situația nu era deloc bună. A mers să-și facă o radiografie la spital, cu speranța că nu e nimic grav, dar a primit vestea proastă din partea medicilor.

”Am deposedat pe cineva de minge și am călcat pe minge ulterior și m-am dezechilibrat și am căzut pe spate, iar în loc să mă sprijin de podul palmei, m-am sprijinit în degete.

Am continuat jocul până la final, am mers acasă, am dormit, nu se umflase, iar azi de dimineață nu era deloc ok. Am decis să merg să-mi fac o ecografie să mă asigur că e ceva mai ușor, nu atât de grav”, a maipovestitMarius Elisei, fostul soț al Oanei Roman.

Vezi și Oana Roman, 9 ani de la nuntă și de la botezul fiicei sale. Mesaj cu subînțeles pentru Marius Elisei

Citește și:

Ploaie de vedete la ziua lui Smiley. Solistul, imagini superbe cu soția, fiica, fratele și părinții, la petrecerea de la piscină

Cum arată Carmen Electra, frumoasa din Baywatch, la 51 de ani: „Cred că fiecare este liber să își facă operații estetice”