Marisa Paloma a devenit mămică pe 4 decembrie. Liviu Stanciu a devenit tată de fetiță, iar cei doi sunt în culmea fericirii.

Anunțul a fost făcut de Marisa Paloma pe rețelele de socializare, unde a postat prima imagine cu micuța și i-a dat tag fericitului tătic, Liviu Stanciu.

Acum o săptămână, Marisa Paloma a ajuns la medic după ce contracțiile au început să fie tot mai intense, însă a fost o alarmă falsă. Dar sâmbătă, pe 4 decembrie, a ajuns iar la spital, de unde a postat și o poză înainte de naștere. Ulterior, a postat un Instastory în timp ce își strânge copilul la piept.

În una din imagini, Marisa a dezvăluit că Liviu Stanciu a primit cel mai frumos cadou de ziua lui.

„De ziua ta, Liviu Stanciu. Cel mai frumos cadou. Te iubim”, a scris Marisa, pe o imagine cu micuța.

marisaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Marisa Paloma și-a ținut la curent prietenii din mediul virtual legat de sarcină. Ea a născut o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naștere și a avut 3,550 kilograme. Câștigătoarea de la „Bravo, ai stil!” 2017 voia să nască natural, însă în cele din urmă a fost nevoită să aleagă cezariana. Acum, proaspăta mămică este în proces de recuperare și mărturisește, de pe patul de spital, că trece prin stări inexplicabile.

„Nu știu dacă este momentul potrivit să fac aceste story, nici ora potrivită, dar acum am găsit un moment în care mă simt un pic mai bine, nu mi-am revenit complet. Credeam că lucrurile vor fi un pic mai simple de atât, dar nu, din păcate. În schimb, să vedem partea plină a paharului: asta mică este superbă, așa cum v-am mai scris și zilele trecute, a primit nota zece la naștere. Până la urmă am ajuns să nasc prin cezariană, după cum v-ați dat unii dintre voi seama. Nu credeam că o recuperare este atât de dificilă, nici nu m-am interesat pentru că nu aveam asta în plan, dar lucrurile merg spre bine. O să vă povestesc toată experiența când o să ajung acasă, pentru că am trecut prin niște stări și niște situații ciudate, o parte dintre ele inexplicabile. O să vă povestesc cu lux de amănunte când ajung acasă și o să am mai multă vlagă și când o să mă simt un pic mai bine.

Citește și:

Cum arată fiica Loredanei Groza? Are 23 de ani și e copia fidelă a mamei ei

O recunoști? Acum e probabil cea mai frumoasă femeie din România, dar era simpatică de mică!