Bucurie mare în familia lui Adrian Mutu. Fiul lui cel mare a împlinit pe 9 septembrie 19 ani. Pentru a marca această zi importantă, Adi Mutu a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare fiul său cel mare, iar fanii sunt uimiți de cât de mult s-a schimbat Mario.

„La mulți ani de 19 ani fiului meu. Te iubesc”, a scris în limba engleză „Briliantul”, la descrierea imaginii, care a adunat rapid mii de like-uri pe Instagram.

in urma cu trei ani, alaturi de MarioSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Mario Mutu s-a mutat în București cu mama lui

Mario s-a mutat în București alături de Alexandra Dinu, după ce actrița a acceptat propunerea de a fi jurat la emisiunea „Românii au talent”, iar de atunci își petrece foarte mult timp în compania „Briliantului”. Tânărul s-a schimbat foarte mult și pare că a moștenit de la tatăl lui pasiunea pentru tatuaje, dar cheful de distracții, după cum se vede în imaginile postate de acesta pe Instagram.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au divorțat în urmă cu 18 ani. Cei doi au decis să-și spună „Adio” doar după trei ani de mariaj, deși aveau un copil împreună. Formau cel mai frumos cuplu din showbiz, dar problemele dintre ei se pare că nu prea mai aveau rezolvare, așa că au mers pe drumuri separate.

Alexandra și Adrian au fost foarte discreți în privința despărțirii lor și nu au dezvăluit până acum ce s-a întâmplat așa grav de nu au putut trece peste. păstrat întotdeauna discreția în ceea ce privește separarea și nu au vorbit niciodată despre adevăratele motive care au stat în spatele rupturii.

Alexandra Dinu recunoaște că i-a fost greu să fie mamă singură

Mai mult, jurata de la „Românii au talent”a vorbit despre cât de greu este rolul de mamă singură.

”Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario. El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă”, a spus Alexandra Dinu pentru okmagazine.ro.

Întrebată cum a reacționat când Mario a venit cu prima lui iubită acasă, Alexandra susține că fiul ei a intrat într-o nouă etapă a vieții lui și ea e pregătită să fie lângă el în orice moment sa-l ajute sau să-l susțină.

„Noi avem o legătură foarte puternică, indiferent de vârsta lui. Tot timpul mi-am dorit ca el să se simtă liber să îşi ia propriile decizii, să treacă prin etape care să-l formeze şi să-l dezvolte. Evident, eu am fost mereu acolo, pregătită să-l ajut cu orice are nevoie. Mă bucur că în continuare comunicăm foarte mult, vrea să ştie opinia mea şi îmi cere sfaturi pe toate planurile”, a mai spus Alexandra pentru sursa citată.

Mario nu doar că e frumos, moștenind trăsăturile superbe ale părinților lui, însă la doar 19 ani se poate lăuda că „este un cetățean al lumii”, după cum spune mama lui. Vorbește patru limbi la perfecție și după ce a locuit 17 ani în Italia și SUA,dar în cele din urmă a ales să locuiască pentru moment alături de mama lui, În România, unde e aproape și de tatăl lui.

„A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur; este un băiat inteligent și sensibil și cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparțin. Îi dau sfaturi și mă implic și voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine”, a declarat Alexandra într-un interviu pentru perfecte.ro.

„El a fost învățat să fie un cetățean al lumii. Vorbește 4 limbi la perfecție, a locuit în mai multe țări și a experimentat diferite culturi, a cunoscut oameni de tot felul și a avut parte de numeroase experiențe care, cu siguranță, îi vor folosi în viață. Nu a decis să se stabilească în România; se află aici momentan și este fericit să petreacă mai mult timp cu tatăl lui”, a dezvăluit Alexandra Dinu.

Citește și:

Liviu Vârciu, despre femeia care l-a îngenuncheat: ”A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă… Lipitoare profesionistă”

Cea mai recentă imagine cu Christina Aguilera i-a uimit pe fani. Cum s-a pozat artista?