Actorul în vârstă de 45 de ani, cunoscut din serialul ”Salvați de clopoțel”, a făcut anunțul extrem de entuziasmat: ”E băiat!!! Un băiețel sănătos și frumos… Santino Rafael Lopez”.

”Bebelușul și mama se simt minunat. Doamna Lopez s-a descurcat ca o campioană”, a mai scrie el pe Instagram, unde a postat și o suită de fotografii, sub hastagul ”bebelușLopez3”.

baietelul lui Mario LopezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Și soția lui, Courtney, în vârstă de 36 de ani, a postat, la rândul ei, instantanee cu nou-venitul pe lume, scriind: ”Arată exact ca tatăl lui!”. A folosit simbolic hastagul ”Lopezpetrecereincinci”.

Ea și Lopez s-au cunoscut în 2008, iar patru ani mai târziu s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii în Punta Mita, Mexic. Gia, primul lor copil, avea deja 2 ani atunci.

Încă de dinainte de nuntă, Lopez lăsa să se înțeleagă că imediat ce nuntașii vor pleca, se pun pe ”făcut copii”.

Ultima sarcină a lui Courtney a fost anunțată în ianuarie. Într-un interviu acordat de Mario Lopez, acesta se referea la sarcină ca la un ”miracol de Crăciun”.

În prezent, Gia Francesca are 8 ani și jumătate, iar Dominic Luciano 5 ani și jumătate.

Soții Lopez nu au vrut să știe sexul bebelușului, așa procedând și la celelalte două sarcini. ”Suntem mai de modă veche. Nici nu contează (sexul – n. red.) ca să fim sinceri, atâta vreme cât e sănătos bebelușul”, spunea Mario Lopez. ”Vom ști ce sex are atunci când se va naște”, mai spunea el.

Vezi și Doi frumoși! Mario Lopez l-a întâlnit pentru prima oară pe fiul Evei Longoria. Fotografiile sunt adorabile!

Citește și: