Mario Fresh le-a dat emoții mari fanilor săi, după ce a postat pe Instagram o înregistrare care îl arată într-o ipostază cu care fanii nu sunt obișnuiți.

Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca a recunoscut că a petrecut cam mult în ultimele zile, așa că a decis să își ia doza de vitamine într-un mod neașteptat, prin intermediul perfuziilor.

i-s-au-facut-perfuziiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Prin urmare, fanii nu au niciun motiv de îngrijorare în ceea ce privește starea lui de sănătate.

Din contră, artistul demonstrează că are grijă de sănătatea lui, chiar dacă uneori mai exagerează și mai pierde nopțile.Are grijă apoi să se refacă și atunci recurge la o clinică privată pentru a-și administra vitamine.

”După trei zile de petrecere…”, a scris Mario Fresh pe Instagram, alături de filmulețul care le-a dat fanilor emoții.

Nunta nu e în planuri

Petrecerile, cum e cea după care se reface acum, nu lipsesc din viața artistului. Recent, acesta a mers la o nuntă împreună cu iubita lui. Fiica Andreei Esca a prins buchetul, însă iubitul ei a avut o reacție la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

În loc să se bucure și să se pregătească pentru marele eveniment, mai în glumă, mai în serios, Mario Fresh a luat-o la fugă când a vazut buchetul în mâinile iubitei sale.

Vezi și Mario Fresh a vorbit pentru prima dată despre ruptura de Alex Velea. „Simțeam nevoia să-i cer o părere”

Citește și:

Vedeta noastră renunță la muzică! ”Asta vreau să fac pentru restul vieții”. Nimeni nu se aștepta la așa ceva și puțini știau ce a studiat

Piedone, mesaje ireale din pușcărie: „Iulia, dragostea mea, ți-am luat parfumul cu mine, iubito”