S-au certat la televizor și și-au aruncat cuvinte dure pe rețelele de socializare, dar Mario Fresh recunoaște acum că regretă ruptura de Alex Velea. Artistul a mărturisit că au fost momente în care i-a lipsit iubitul Antoniei și în care ar fi avut nevoie să audă un sfat de la el.

Mario Fresh și Lino Golden au decis în luna octombrie a anului trecut, să meargă separat în carieră și să se distanțeze de Alex Velea, cel care i-a ajutat în carieră. Un scandal neașteptat a izbucnit între Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh, cei pe care artistul îi numea „copiii adoptivi”. Tinerii au părăsit casa de producție a lui Alex Velea, însă nu au lipsit replicile dure între aceștia, postate în mediul virtua. Deși a trecut mult timp, Mario a recunoscut că mai sunt momente în care Alex îi lipsește.

Invitat într-o emisiune TV, Mario a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu iubitul Antoniei. Potrivit acestuia, cei doi nu mai au nicio relație și nu își mai vorbesc deloc. Cu toate astea, artistul spune că au fost momente de când s-au separat în care avea nevoie de sfatul lui Velea sau să îi scrie cu privire la anumite lucruri din cariera lui, dar și-a dat seama că se poate descurca și singur.

Mario Fresh nu vrea să se căsătorească

„Sunt momente, da, nu știu. Da, dar rar. Erau momente când simțeam nevoia să cer o părere, doar o părere de la el, dar mi-am dat seama că pot să gândesc și singur”, a spus Mario Fresh în emisiunea TV.

În urmă cu câteva luni, iubitul Alexiei Eram declara că a rămas cu un gust amar după separarea de Alex Velea și Antonia. Artistul declarat că s-a implicat foarte mult și să sentimentele sale au fost călcate în picioare, iar Velea și Antonia l-au dezamăgit.

„Câteodată sunt puțin prost. Iubesc prea mult. Nu se pune problema de relația mea cu Alexia. Este vorba de câtă iubire dăruiesc oamenilor care nu merită. Am fost recent foarte dezamăgit și neplăcut surprins de foarte multe persoane din viața mea, atunci când s-a făcut ruptura aia.Foarte mulți oameni m-au abandonat și eu i-am iubit foarte mult pe toți. Cei care m-au abandonat.. puteam să fac orice pentru ei. Pur și simplu, de azi pe mâine, nu am mai existat pentru ei”, a declarat Mario Fresh în urmă cu ceva timp.

Întrebat dacă îl are ca model pe Alex Velea și vrea să arate ca el, Mario Fresh a făcut dezvăluiri neașteptate despre mentorul lui: „Am trăit cu el în casă cinci ani, aveam camera în colțul total opus de ei. Avea și el momente când era la încărcare, în care nu i se mai vede abdomenul sau pătrățelele. N-ai cum să stai mereu în deficit caloric, să fii striat, nu e sănătos pentru corp. Și apoi te apuci să mănânci și apoi să slăbești iar. Din toamnă când începi să nu te mai dezbrăci, la plajă, poți ssă mănânci mai mulți carbohidrați”, a mai spus Mario în emisiunea lui Marius Manole.

Cu toate acestea, Alex Velea a mărturisit în urmă cu ceva timp la „Teo Show”, de la Kanal D, că se aștepta ca acest lucru să se întâmple, însă nu crede într-o împăcare.

„Niciodată nu mai văd o reîntâlnire! Nu vrea nimeni de acolo, fiecare e cu drumul lui. Dezamăgirea e acolo, am lasat-o acolo şi am luat-o ca atare. Mă aşteptam la un moment dat să se ajungă aici”, a declarat Alex Velea, la Teo Show.

Mai mult, Marius Manole l-a întrebat pe Mario cum e să o aibă soacră pe Andreea Esca, dar artistul a dat cel mai sincer răspuns. A mărturisit că el nu este căsătorit cu Alexia, deci Andreea nu e soacra lui. Însă, dacă până acum spunea că vrea să se căsătorească repede și să devină părinte tânăr ca părinții lui, acum Mario a dezvăluit că nu are de gând să se căsătorească prea curând.

„Răspund cel mai sincer din lume. Cum este să o am ca soacră. Încă nu suntem, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. Dar de ce să o fac? (…) Suntem bine, ne înțelegem bine”, a spus Mario, precizând că nu ar înlocui-o cu nimeni.

„Nu am cum. E ceva blocat pentru mine, pe creier. Am stat în casă, e foarte frumoasă. (…) Ea a avut grijă de mine, eram un copil. Am ales deja, de cinci ani”, a mai spus Mario.

În plus, artistul a dezvăluit că el și Alexia nu locuiesc împreună, dezvăluind că el stă într-o altă zonă a Bucureștiului, spre deosebire de Alexia, care locuiește în centrul Capitalei.

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de peste cinci ani, dar în ultima vreme au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit, având în vedere că în ultima vreme nu prea au mai fost văzuți împreună.