Mario Fresh și Mira au dezvăluit că între ei nu s-a înfiripat nicio idilă așa cum mulți s-ar fi așteptat după ce au văzut pozele cu ei din videoclip în care se sărută. Deși cei doi s-au afișat din nou împreună la TV, ținându-se de mână, Alexia a făcut acum un gest prin care arată clar în ce relație mai este cu artistul.

Mario Fresh și Alexia formează un cuplu de cinci ani, însă cei doi au fost implicați în diferite proiecte și nu au mai fost văzuți așa des împreună. Drept urmare, s-a zvonit că cei doi s-au despărțit, iar când imaginile cu artistul și cu Mira, sărutându-se au apărut pe rețelele de socializare mulți au fost convinși că Mario și Alexia și-au spus definitiv „Adio”.

Mai mult, Mario continuă să-și promoveze melodia „Deziubește-mă” împreună cu Mira, făcând turul emisiunilor, artistul și fiica Andreei Esca se iubesc mai mult ca oricând.

mira si marioooSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Mai mult, drept dovadă stau imaginile făcute publice de Alexia și de Mario pe rețelele de socializare, artistul . Alexia Eram a primit un trandafir de la iubitul ei și a postat imaginea pe Instastory, alături de o inimioară, arătând că artistul o surprinde cu gesturi romantice. La rândul său, Mario Fresh a postat un clip alături de Alexia Eram. Cei doi par în continuare fericiți împreună, după aproape cinci ani de relație. Internauții s-au „liniștit” acum, după ce au văzut că cei doi formează în continuare un cuplu, ba chiar sunt mai îndrăgostiți ca oricând și săturul dintre Mario și Mira nu înseamnă nimic, ci face parte doar din promovarea melodiei.

Invitat în emisiunea „Teo Show”, tânărul artist a mărturisit ce i-a zis Alexia Eram, iubita lui, după ce a aflat de această scenă din clipul muzical, Mai exact, Mario a fost întrebat de Teo cum a reacționat iubita lui când a aflat de momentele de apropiere dintre el și artistă. „E ok, îmi place foarte mult piesa. E ok în cadrul piesei”, sunt cuvintele pe care i le-a spus Alexia Eram lui Mario Fresh despre videoclip.

Mai mult, Mira a mărturisit că a fost criticată dur după ce a postat fotografia alături de Mario Fresh. Internauții i-au reproșat artistei că nu ar fi trebuit să posteze o astfel de imagine, știind că Mario este împreună cu Alexia Eram.

Recent, Mario Fresh a povestit despre prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram. Tânărul a recunoscut că Andreea Esca nu l-a intimidat.

În schimb, Mario a fost speriat de Alexandre Eram, soțul știristei de la Pro TV. Artistul a recunoscut că a fost speriat de tatăl iubitei lui aproximativ jumătate de an.

„Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât m-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani”, a declarat Mario Fresh în cadrul emisiunii lui Marius Manole, pe Pro TV Plus.