Marinela Chelaru se numără printre cele mai îndrăgite actrițe. Din nefericire, în ultima vreme, artista are mari probleme de sănătate, motiv pentru care a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. A trecut peste episoade de viață cumplite și iatfă cum se simte acum, la 64 de ani.

Vedeta trece prin momente grele după ce a suferit patru AVC-uri și a stat două luni în spital. Acum, marea actriță preferă să-și petreacă timpul acasă. A renunțat la călătoriile prin țară și spectacole, din cauza problemelor de sănătate.

„Am vorbit cu ea, acum câteva zile, încă era cald afară, a spus că stă mai mult în casă, la aer condiționat, dar e stabilă, din punct de vedere medical. O sun mereu, are o stare de sănătate mai delicată, trebuie să aibă grijă de ea.

Noi avem multe spectacole, cu Compania Teatrală Vouă, dar la ea este marea problemă, uriașă chiar, frica de a ieși din București, de drumurile lungi, teama că i se va face rău și că nu va fi vreun medic prin apropiere.

Are această fobie de peste 10 ani, nu și-a învins teama asta. Mai are o fobie și de lift, dar și de altele.

Marinela venea, mai mereu, la filmări, cu niște plăcinte, de toate neamurile, fie cu brânză, fie cu mere, o nebunie! La ziua fiicei mele, ea și soțul ei au venit la restaurant, au stat câteva ore bune”, a povestit Adrian Fetecău, apropiat al acesteia, conform playtech.ro.

E mulțumită și fericită că lumea încă o mai vede la TV”

„Din fericire, ne-au rămas reluările de la Național TV – și eu mă uit la episoadele din serialul ‘Baronii’, realizate în perioada 2006 – 2009. Este strălucitoare, acest sitcom este, de departe, cel mai bun produs al grupului Vouă, ea are un rol principal. Văd că cei de la Național TV o țin și acum, după 17 ani, pe micul ecran.

Marinela mi-a spus: ”La piață, lumea mă strigă și acum Doamna Maria, după rolul din Baronii”. Marinela interpretează rolul Mariei, soția prefectului, adică, eu. Audiențele sunt bune, altfel s-ar mai difuza?

E mulțumită și fericită că lumea încă o mai vede la tv, că încă mai e pe micul ecran, că nu a fost uitată”, a adăugat bunul ei prieten.

Marinela Chelaru, diagnosticată și cu diabet: „Îmi trebuie baston”

În urmă cu ceva vreme, Marinela Chelaru povestea că I s-a mai adăugat un diagnostic pe lista bolilor de care suferă. „Mi-e foarte rău. Dacă ies afară trebuie să mă țin de mașini, de ziduri. Mi-a zis un medic neurolog că îmi trebuie baston.

Sunt foarte supărată pentru chestiile care mi se întâmplă. Dar Dumnezeu mă iubește, mă ține și asta e… mă descurc.

Eu cred că Dumnezeu a zis că trebuie să fac mai întâi cunoștiință cu moartea. Și am făcut de câteva ori. Acum nu mă mai interesează nici dacă se desface cerul în patru. Iau viața așa cum e.

A venit după un șoc în urma părinților mei. De la supărare… Am făcut și diabet și mi-a pocnit și tiroida. A trebuit să mi-o scoată. Mi-am făcut operație. Trebuie să stau cuminte. S-a sensibilizat organismul.

Diabetul mă chinuie, mi se face rău dacă nu sunt foarte atentă. N-am voie să mănânc nimic, nici sărat, nici dulce”, declara Marilena Chelaru la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu, în urmă cu ceva timp.

Marinela Chelaru trăiește de pe o zi pe alta cu o pensie de 1.400 de lei

Marea actriță recunoaște că se descurcă foarte greu cu banii și este dezamăgită de faptul că primește doar 1.400 de lei bani de la stat, după 40 ani de muncă.

”Stau foarte bine, am 10.000 de euro pensia, ce-ai?! Nu, mămică, sunt amărâtă, dar sper să se rezolve și asta. Nu mă așteptam, după 40 de ani, și eu nici nu am știut, pentru că meseria mea nu este de avocat sau de contabil, ca să știu de toate lucrurile astea.

Nu mi-a spus nimeni și, uite, după 40 de ani de muncă, m-am trezit cu o pensie de parcă nu aș fi muncit deloc. Noroc că sunt femeie, fac mâncare, ce crezi că eu îmi permit să merg la restaurant?

Nu, dar mă întind cât îmi este plapuma. 1.400 am pensia, ca să știe toată lumea, dar nu mă vait. Trecem noi și peste asta, stai liniștită!

Eu nu am copii, dar dacă aveam copii?! Ce făceam?! Mă duceam la biserică să cerșesc, că nu am ce să fac.”, a mai spus actrița, care are noroc cu soțul ei și veniturile acestuia.

Vezi și Marinela Chelaru a trăit umilința vieții ei la Casa de pensii. Ce-a fost în stare să îi spună o funcționară

Citește și:

Ioana Tufaru își face a treia operație de stomac, după ce s-a îngrășat din nou: „Nu înțeleg de ce”

Andrea Bocelli a împlinit 65 de ani. Cine e femeia uimitoare care i-a schimbat viața. „Ne-am mutat împreună în aceeași noapte”. Ea avea doar 18 ani când s-au îndrăgostit