La 63 de ani, actrița e departe de a fi în cea mai bună formă a ei. Aceasta a ajuns să aibă din nou probleme cu inima și totul i s-ar trage, spune ea, de la o operație suferită în trecut.

Contactată de Antena Stars, Marinela Chelaru, pe care toată lumea și-o amintește din grupul umoristic, Vouă, a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat și a spus care este starea ei de sănătate acum.

Actrița e convinsă că totul a pornit de la o operație pe cord suferită în 2018, după un infarct.

Marinela Chelaru a trecut prin momente dificile atunci. Și chiar dacă totul părea că luase o turnură bună după operație, iată că problemele au revenit. Actrița este de părere că organismul și inima ei s-au sensibilizat în urma operației pe cord, astfel că aceasta este sursa problemelor actuale, care au adus-o la spital.

Direct de pe patul de spital, actrița a făcut primele declarați. Medicii au liniștit-o, spunându-i că situația este sub control și este în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, trebuie să rămână în continuare în spital, pentru mai multe investigații.

Cu umorul caracteristic, actrița a făcut primele declarații. Chiar dacă face haz de necaz, se simte teama vedetei: ”Inimioara îmi face feste. Am ajuns pe la doctor. Mi-o ia razna. Sunt suspectă de o anevrie. Cine știe… o să mă ia ăla urâtul într-o zi.

Eu nu am fost așa, eu am fost un om care m-am ținut. Nu am avut probeme. De când m-am operat pe cord, gata, când suflă la motor, ai probleme.”, a declarat Marinela Chelaru la Antena Stars.

Stările de leșin au făcut-o să cheme Salvarea

Actrița a ajuns să ceară ajutor medical din cauza stărilor de leșin cu care s-a confruntat în ultima vreme, dar și a amețelilor. Când a simțit că nu mai poate să stea în picioare, Marinela Chelaru a chemat Ambulanța.

”Am avut stări de leșin și amețeli. Nu mă puteam ține pe picioare și am chemat Salvarea. M-au adus aici la spital. Mă simt ca la hotel. Este unul dintre cele mai mari spitale din București. M-au înțeptat, m-au fotografiat, mai ceva ca la Hollywood. Sunt niște doctori foarte cumsecade.”, a mai spus ea, încercând să-și facă curaj.

Ce pensie are Marinela Chelaru. Jumătate din bani îi dă pe medicamente

În urmă cu peste doi ani, actrița mărturisea că se descurcă cu o pensie infimă și că, dacă nu era soțul ei, ar fi murit de foame.

„Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!”, a mărturisit ea.

Și-a rugat soțul să țină parastasul la discotecă

Acum aproape 5 ani, Marinela Chelaru a sfidat moartea și a trecut printr-o operație dificilă la inimă.

Convinsă într-un final de medicul său cardiolog să fie supusă unei intervenții chirurgicale, actrița și-a luat rămas bun de la soțul ei înainte de a intra în sala de operații, de teama că nu se va mai trezi.

Artista din grupul Vouă și-a luat atunci adio de la partenerul ei de viață, rugându-l să facă parastasul într-un club, pentru a-și aduce aminte de ea cu veselie.

„A venit doctorița acasă, să mă convingă. A vorbit și cu soțul meu, căruia i-a spus că dacă refuz operația la inimă mă găsește moartă, în pat, lângă el.

La inimă sunt trei vene care pompează sânge și care țin inima în mișcare, iar una dintre ele se necrozase, dacă pocnea muream. Dar, am trecut cu bine peste operație.

Am fost foarte speriată, am dat mâna cu moartea, recunosc, înainte de operație. Mi-am luat ”Adio!” de la bărbat, i-am zis că-l aștept, să nu plângă, iar dacă mor să nu facă vreun parastas trist, ci să meargă cu prietenii la discotecă, căci și mie mi-a plăcut distracția”, spunea actrița în urmă cu câțiva ani.

Citește și:

Zanni, Alex Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac au ajuns la Survivor. S-a aflat ce vor face acolo

Oana Zăvoranu a vrut să joace în ”La Bloc”, dar a fost refuzată categoric de Pro TV: „Nu s-a putut!” Care a fost motivul