Ajunsă la momentul bilațurilor, artista a trecut în revistă mai multe aspecte din viața ei. Cu unele s-a împăcat, cu unele nu.

În emisiunea „După faptă și Răsplată” de pe Metropola TV, moderată de Cristina Șișcanu, care urmează să fie difuzată sâmbătă, de la 21.30, Marina Voica își deschide sufletul și vorbește cu sinceritate despre momente marcante din viața ei.

„Nu am fost niciodată fericită și nici nu o să fiu niciodată”, mărturisește artista, ca o concluzie la viața trăită în această lume.

Marina Voica a vorbit și despre motivul pentru care nu a avut copii, deși soțul ei și-a dorit mult urmași.

„Nu am vrut niciodată copii, chiar dacă el își dorea. Aş fi fost o mamă nebună, fiindcă sunt şi exclusivistă.

M-ar fi durut… Nu ştiu, nu-mi dau seama, dar aş fi fost o mamă care suferea. Văd pe toţi prietenii mei că nu-i sună (copiii – n.red.), nu vin la ei atâta cât ar vrea: „S-a însurat, nu mă înţeleg cu noră-sa, sunt lăsată…” Câte şi câte cazuri… Eu aş fi suferit prea tare, dacă n-aş fi primit la fel, m-ar fi ucis chestia asta”, a povestit Marina Voica.

marina-voica-9SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

A rămas văduvă la doar 45 de ani

În viața Marinei Voica au existat doi bărbați importanți. S-a căsătorit prima oară cu Marcel Voicu, iar mai apoi cu Viorel Teodorescu. Ultimul soț s-a stins din viața la vârsta de 41 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul.

„Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el. Poate că ar fi fost altfel dacă nu îmi arăta că este la picioarele mele. Era un bărbat puternic, nu era un om slab, dar mi-a arătat prea mult, prea mult mă iubește. Bărbatul când iubește, iubește mai tare decât iubește femeia, aceasta este firea bărbatului” , a mărturisit Marina Voica.

La scurt timp după ce soțul ei s-a stins din viață, Marina Voica a mărturisit că regretă că nu l-a iubit cu aceeași intensitate cu care el a făcut-o.

„După ce a murit, visam că eu, de fapt, îl iubesc pe Viorel, iar el nu mă mai iubește. Eu cred că aș muri pe loc, dacă aș vedea că el nu mă mai iubește. Și îmi dau seama (în vis – n. red.) că era combinat cu altcineva și eu am lipsit foarte mult, nu știu de ce, ani de zile, și îl sunam și i-am spus, stai un pic, dar îmi răspunzi, tu o să mă primești, nu? Și vedeam după voce că s-a dus totul.

Mă trezeam toată în lacrimi, mă gândeam, Doamne, mai bine să mor mai degrabă decât să mă lase. Nu suportam”, a mai spus ea.

Marina Voica, despre soțul care i-a murit la 41 de ani: „Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el”

Cum s-a cunoscut cu Viorel, al doilea soț

În trecut, Marina Voica povestea și cum a luat naștere povestea de dragoste dintre ea și al doilea soț, Viorel. Bărbatul o văzuse pe artistă la televizor, când s-a prezentat cu o identitate falsă, pentru a-i cuceri inima. Vedeta nu a mai fost interesată însă ulterior de aceste detalii, întrucât pasiunea și iubirea erau deja prea mari.

„Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Mă văzuse la televizor și se îndrăgostise de mine. Ne-am întâlnit o dată, de două ori… Pâna la urmă, m-am îndrăgostit și eu de el. Târziu am aflat că nici măcar nu era doctor, era doar student. Pe mine însă deja nu mă mai interesa. Îl iubeam și era destul… Am divorțat de Voica, după șase ani de căsătorie“, mai spunea ea, conform Revista Tango.

Chiar dacă a fost căsătorită de două ori, nu a iubit la fel de mult ca soții ei.

“N-am dat prea multă atenție și afecțiune celor doi soți, care m-au iubit mai mult decât viață. Au tânjit după dragostea mea și eu nu le-am oferit destulă. M-am jucat, am fost nepăsătoare.

Singura mea scuză a fost că mi-a plăcut să fiu iubită. De fapt nu e o scuză, e o explicație… Nu mai pot repara nimic. Este îngrozitor să trăiești cu asemenea regrete.”, mai spunea aceasta.

Vezi și Marina Voica și Laurențiu Cazan, foști iubiți în tinerețe, s-au revăzut după 20 de ani: „O iubesc acum doar ca om, ca artistă” dar și Marina Voica, pe scenă și la 85 ani! Viața de telenovelă a solistei care s-a iubit cu Laurențiu Cazan

Citește și:

Ce talent are fetița lui Christian Sabbagh: „Îi mulțumim pentru sentimentul acesta de mândrie profundă”

Ce mari și frumoși s-au făcut copiii Danei Nălbaru și ai lui Dragoș Bucur! Sofia este splendidă la 16 ani. Ce poze a publicat Dana cu familia ei