Marina Voica locuiește singură, la Breaza, și tânjește după anii în care îl avea aproape pe soțul ei drag, răpus de cancer la doar 41 de ani, medicul Viorel Teodorescu. După o viață în care a fost adorată ca femeie și ca artistă, patru bărbați i-au rămas solistei în suflet, cei doi soți și cei doi iubiți mult mai tineri decât ea.

Deși își reproșează că nu a oferit înapoi aceeași dragoste pe care a primit-o, Marina Voica a vorbit mereu la superlativ despre bărbații care i-au marcat viața. A fost căsătorită de două ori, prima dată cu Marcel Voica, apoi cu Virgil Teodorescu. Acesta din urmă s-a stins la 41 de ani, din cauza unui cancer agresiv. Marina Voica a mai avut o idilă cu solistul Laurențiu Cazan (ea avea 47 de ani, iar el, 24), dar și cu un grec cu 20 de ani mai mic decât ea, care efectiv a divinizat-o.

marina-voica-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În podcastul „#TeAscult”, al Ilincăi Vandici, Marina Voica a vorbit cel mai mult despre bărbatul care a contat enorm pentru ea, cel de-al doilea soț, medicul Viorel Teodorescu, care s-a stins în anul 1981. Și despre care spune că a iubit-o fără măsură.

,,Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el. Poate că ar fi fost altfel dacă nu îmi arăta că este la picioarele mele. Era un bărbat puternic, nu era un om slab, dar mi-a arătat prea mult, prea mult că mă iubește”. Apoi tot ea concluzionează: „Bărbatul când iubește, iubește mai tare decât iubește femeia, aceasta este firea bărbatului”.

După moartea soțului, Marina a început să aibă coșmaruri cum că acesta nu o mai iubește. „După ce a murit, visam că eu, de fapt, îl iubesc pe Viorel, iar el nu mă mai iubește.  Eu cred că aș muri pe loc, dacă aș vedea că el nu mă mai iubește. Și îmi dădeam seama că el era combinat cu altcineva și eu am lipsit foarte mult, nu știu de ce, ani de zile, și îl sunam și i-am spus, stai un pic, dar tu îmi răspunzi, tu o să mă primești, nu? Și vedeam după voce că s-a dus totul. Mă trezeam toată în lacrimi, mă gândeam, Doamne, mai bine să mor mai degrabă decât să mă lase. Nu suportam”.

Cel de-al doilea soț al Marinei Voica a murit de cancer la 41 de ani

Marina Voica și medicul Viorel Teodorescu au avut o poveste de dragoste care ar merita o ecranizare. „Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Mă vazuse la televizor și se îndrăgostise de mine. Ne-am întâlnit o dată, de două ori… Pâna la urmă, m-am îndrăgostit și eu de el. Târziu am aflat că nici măcar nu era doctor, era doar student. Pe mine însă deja nu mă mai interesa. Îl iubeam și era destul… Am divortat de Voica, dupa șase ani de căsătorie“, povestea Marina Voica în Revista Tango. Când s-a măritat cu Virgil Teodorescu, Marina Voica avea 26 de ani, iar el, 23 de ani. 17 ani au fost fericiți, până când moartea i-a despățit, în 1981, când a rămas văduvă.

De primul soț a divorțat după 6 ani

„Eu am terminat Facultatea de Științe Economice. Acolo am fost colegă cu Marcel Voica, primul meu soț, care s-a lipit de mine și nu s-a mai dezlipit. Așa că ne-am căsătorit și am ajuns în România. Aveam vreo 22 de ani când am venit în țară. Terminasem facultatea și am spus că eu nu pot sta acasă, așa că am lucrat un an și jumătate la ADAS, Direcția Generală, după care am început să cânt”, povestește Marina Voica în „Taifasuri”, despre primul ei soț.

Citește și: Angela Similea, apariție ravisantă la 76 de ani, alături de colegele Corina Chiriac, Stela Enache, Dida Drăgan și Marina Voica

Citește și: Marina Voica nu a putut merge să-și înmormânteze fratele, în Rusia: ”Din cauza unei politici stupide”