Marina Voica s-a născut pe 2 septembrie 1936 și a rămas în playlistul tuturor generațiilor, mai ales datorită piesi nemuritoare „Și afară plouă, plouă”. Artista a cunoscut aprecierea fanilor, respectul colegilor de breaslă, dar și adorația bărbaților, care au făcut orice ca să o cucerească.

“N-am dat prea multa atentie si afectiune celor doi soti, care m-au iubit mai mult decat viata. Au tanjit dupa dragostea mea si eu nu le-am oferit destula. M-am jucat, am fost nepasatoare. Singura mea scuza a fost ca mi-a placut sa fiu iubita. De fapt nu e o scuza, e o explicatie… Nu mai pot repara nimic. Este ingrozitor sa traiesti cu asemenea regrete”, spunea solista într-un interviu pentru Revista Tango, în urmă cu mulți ani.

marina-voica-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Bărbații din viața Marinei Voica. Două căsnicii și doi iubiți mult mai tineri decât ea

Deși își reproșează că nu a oferit înapoi aceeași dragoste pe care a primit-o, Marina Voica a vorbit mereu la superlativ despre bărbații care i-au marcat viața. A fost căsătorită de două ori, prima dată cu Marcel Voica, apoi cu Virgil Teodorescu. Acesta din urmă s-a stins la 41 de ani, din cauza unui cancer agresiv. Marina Voica a mai avut o idilă cu solistul Laurențiu Cazan (ea avea 47 de ani, iar el, 24), dar și cu un grec cu 20 de ani mai mic decât ea, care efectiv a divinizat-o.

De primul soț a divorțat după 6 ani

„Eu am terminat Facultatea de Științe Economice. Acolo am fost colegă cu Marcel Voica, primul meu soț, care s-a lipit de mine și nu s-a mai dezlipit. Așa că ne-am căsătorit și am ajuns în România. Aveam vreo 22 de ani când am venit în țară. Terminasem facultatea și am spus că eu nu pot sta acasă, așa că am lucrat un an și jumătate la ADAS, Direcția Generală, după care am început să cânt”, povestește Marina Voica în „Taifasuri”, despre primul ei soț

Cel de-al doilea soț a murit de cancer la 41 de ani

„Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Mă vazuse la televizor și se îndrăgostise de mine. Ne-am întâlnit o dată, de două ori… Pâna la urmă, m-am îndrăgostit și eu de el. Târziu am aflat că nici măcar nu era doctor, era doar student. Pe mine însă deja nu mă mai interesa. Îl iubeam și era destul… Am divortat de Voica, dupa șase ani de căsătorie“, povestea Marina Voica în Revista Tango. Când s-a măritat cu Virgil Teodorescu, Marina Voica avea 26 de ani, iar el, 23 de ani. 17 ani au fost fericiți, până când moartea i-a despățit, în 1981, când a rămas văduvă.

Trei ani de iubire cu Laurențiu Cazan. Ea ava 47 de ani, el, 24

În 1984, Marina Voica s-a îndrăgostit din nou. De data asta de un tânăr de 24 de ani: Laurențiu Cazan. Ea avea 47. Au trăit împreună, ca soț și soție, trei ani. „Orice ar spune lumea, Laurentiu m-a iubit. Altfel as fi simtit si nu m-as fi combinat cu un barbat atat de tanar. Ne-am iubit unul pe altul antr-un fel special, in care muzica ne lega si mai tare. Am cantat mult timp impreuna. Pentru mine Laurentiu este un geniu muzical“, a povestit solista pentru Tango.

Grecul Gheorghios a iubit-o 20 de ani. S-au întâlnit când Marina avea 66 de ani

În timp ce era îndrăgostită de Laurențiu Cazan, un alt bărbat de 20 de ani tânjea după dragostea ei. Îl chema Gheorghios Kilafis, era grec și student la Medicină, în București. Marina Voica l-a reîntâlnit însă după 20 de ani și a dat o șansă unei povești de iubire cu grecul. Avea 66 de ani.

„În februarie 2003 m-a sunat. Îmi aflase numărul de telefon de la Margareta Pâslaru. De atunci, de șase ori pe zi, m-a tot sunat și vorbeam câte două ore (…) Mi-a trimis bani si am plecat in Grecia. Cât timp am stat în Grecia, m-a tratat ca pe o prințesă. Mi-a cumpărat un fotoliu, care era, de fapt, un fel de tron. Iar eu stăteam pe acel tron. A facut atâtea pentru mine!… Am plecat din țară cu multe complexe. Nu mai arătam ca la 40 de ani. Însă, când m-a vazut, el mi-a zis: «papușa»! Când am revenit în țara, mi-am închipuit că n-o să mă mai sune. Că doar își satisfăcuse o curiozitate… Dar n-a fost asa. M-a sunat de cum am ajuns acasă și mi-a zis: «Ce pustie e casa! Așa mi-e dor de dumneavoastră! Vă aștept în septembrie». Am stat două săptămâni la el acasa… Mi-e drag Gheorghios chiar și numai pentru faptul că el a fost în stare să mă iubească în tăcere timp de 20 de ani“, a mai spus Marina Voica, în interviul din revista Tango.

Citește și: Ce pensie are Marina Voica, după 50 de ani de muncă: „În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea” Și totuși…

Citește și: Acasă la Marina Voica. Solista are un adevărat paradis în curtea de la Breaza. Cum arată locul în care își alină singurătatea, la 85 de ani