Nu mulți apucă vârsta de 86 de ani, dar Marina Voica nu doar că a atins acest prag, ci a reușit să ajungă aici într-o formă de zile mari. Artista participă și în prezent la numeroase evenimente și este foarte activă în general.

În ceea ce rivește starea de spirit, cântăreața dă mereu impresia că nu are nicio problemă.

Declarațiile Marinei Voica de ziua ei

Întrebată cum de pare mereu atât de energică și plină de viață, Marina Voica a dezvăluit că acest lucru are legătură cu originea ei, dar este și un lucru pentru care face eforturi, chiar dacă asta nu se vede.

Totodată, îndrăgita artistă recunoaște că are și momente de ”cădere”, dar are o prietenă care îi este mereu confidentă. Doar ei îi spune și lucrurile mai puțin bune care i se întâmplă și îi arată latura ei vulnerabilă.
„Este originea mea, nu fac niciun efort sau probabil că fac un efort, dar nu realizez că asta este un efort. Asta este viața. Trebuie s-o duc cu cinste. (…)

Am o prietenă, confidentă. Ce bine c-o am! Mamă, ce plâng la ea… Atât! În rest, ole!”, a declarat Marina Voica, la Antena Stars.

Artista are mulți fani de toate vârstele și este admirată de colegii de breaslă. Drept dovadă, telefonul ei nu s-a oprit din sunat cu ocazia zilei sale de naștere.

De peste 15 ani, Marina Voica s-a retras la Breaza, județul Prahova, atrasă de aerul curat. Se gospodărește cum poate singură și tot singură a trecut peste niște probleme de sănătate care ar fi îngenuncheat pe alții.

ce pensie are marina voicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 24

O viață plină și asumată: În tinerețe a filmat goală pentru o peliculă

Puțină lume știe că Marina Voica a cochetat cu actoria și a a filmat goală, în tinerețe, pentru o peliculă românească, cu peripeții incredibile. A fugit de două de pe platoul de filmare, iar regizorul Mircea Săucan a venit după ea cu Miliția, să o readucă la filmări, amintește Click!.

”Regizorul Mircea Săucan vorbea ruseşte foarte bine. Mi-a spus că pentru el, ca și cântăreaţă, sunt zero, dar că sunt făcută să joc în filme. Şi n-a greşit. Deci, m-a chemat la un film.

Când am ajuns acolo, la mare, într-un sat, a şi început să filmeze. N-am făcut nici un fel de probe, nicio repetiţie. Mircea Săucan deja mă voia pe mine. Ce a făcut Săucan? El a fost finanţat de către stat să facă un alt film, cu Minodora Condur. Şi a făcut o chestie pe care nu a avut nimeni altcineva curaj să o facă. El a început să mă filmeze pe mine, pentru filmul pe care l-a intitulat «Ţărmul n-are sfârşit», despre o rusoaică venită în România ca să găsească mormântul tatălui său”, a povestea Marina Voica la Etno TV.

În acea perioadă, mai precis în anul 1962, artista a văzut pentru prima dată marea. ”Regizorul m-a dus la intrarea în Mamaia, unde nu era plajă, erau numai pietre ascuţite. Eu trebuia să fug pe aceste pietre, desculţă. La un moment-dat, curgea sângele din tălpile mele, pe pietrele alea”, spune artista, care a fost la un pas să moară luată de curenți la filmări.

Și pentru că nu voia să se întoarcă pe platoul de filmare, regizorul a amenințat-o cu judecata. ”La un moment-dat, aştepta luna octombrie ca să mă filmeze în mare, înspumată, când veneau valurile. Şi m-a pus să filmez în pielea goală. Eu n-am mai putut să suport și am fugit acasă.

A venit după mine cu Miliţia. «Ce mi-ai făcut! Eu deja am cheltuit bani cu tine! Te dau în judecată!», mi-a spus el”.

În final a convins-o că nu e nimic vulgar când s-a pus în genunchi în fața ei, dar filmul a fost cenzurat de comuniști.

Marina Voica, viață de telenovelă

Dacă s-ar face o telenovelă după viața artistei, aceasta s-ar bucura cu siguranță de mare succes. Pe timpul facultății, Marina Voica s-a căsătorit cu un student român care studia la Moscova și de la care i-a rămas și numele sub care avea ulterior să fie atât de cunoscută.

Mariajul lor nu a ținut mult, căci artista s-a îndrăgostit furtunos și iremediabil de medicul cardiolog Viorel Teodorescu.

Sufletul pereche al artistei s-a stins din cauza unui cancer agresiv

În 1980, Marina Voica a părăsit România pentru Germania, alături de cel care îi devenise al doilea soț. Părea că și-au găsit locul, dar fericirea le-a fost umbrită de un diagnostic crunt pentru soțul cântăreței: cancer agresiv, care i-a curmat existenţa la 41 de ani.

Artista a revenit în țară, dar regimul comunist de atunci n-a uitat că ea a fugit în Occident și a fost persecutată până în 1989. Abia atunci a mai apărut pe micul ecran.

Marina Voica a mai bifat o poveste de dragoste şi cu solistul Laurenţiu Cazan. Marina Voica s-a indragostit de solist în 1984, când el avea 24 de ani, iar ea 47 de ani. Au fost trei ani împreună și au rămas buni prieteni.

„Orice ar spune lumea, Laurenţiu m-a iubit. Altfel aş fi simţit şi nu m-aş fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul într-un fel special, în care muzica ne lega şi mai tare. Am cântat mult timp împreună”, declara cântăreaţa pentru Tango, în 2005.

Vezi și Ce pensie are Marina Voica, după 50 de ani de muncă: „În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea” Și totuși…

Citește și:

Rita Mureșan, detalii șocante despre accidentul fiicei sale. A trecut prin 8 operații: ”80 de kilograme de marmură i-au rupt mâna în două”

Raquel Welch a împlinit 82 de ani. Cum arată acum cea mai dorită femeie din lume