S-a scris atunci că prezentatoarea TV e de vină, că ar fi avut din timpul căsătoriei o relație cu afaceristul George Cornu.

La ani distanță, Marina Almășan a decis să spună lucrurilor pe nume, să explice cum au stat lucrurile în realitate.

A făcut-o pe Facebook, fără mănuși sau menajamente, într-o confesiune emoționantă.

”L-am cunoscut pe Georgică absolut întâmplator, la un Bal al Speranţei ( loc predestinat!) , pe care l-am prezentat, la Timişoara, la invitaţia prietenei mele, Maria Grapini. M-a uimit generozitatea cu care omul de afaceri, atât de modest ca şi înfăţişare, s-a implicat în ajutorarea unor nefericiţi (acesta era scopul evenimentului)”, și-a început ea confesiunea.

”Apoi ne-am revazut întâmplator, la Bucureşti. La o cafea, servită undeva, pe Dorobanţi… Şi nu stiu cum se face că, tot povestind despre câte-n lună şi în stele, am ajuns să ne facem confesiuni, să ne plângem reciproc pe umăr…

Povestea lui – a bărbatului pe care soţia, de prea mult bine, a ales să-l înşele cu partenerul de afaceri (tipic, ca-n filme!) mi-a dat curajul să-i mărturisesc că trăiesc o poveste similară”, povestește prezentatoarea TV.

”A fost primul om căruia i-am povestit despre drama pe care o trăiam, în taină, despre impresara cu care soţul meu alesese, de mai multă vreme, să-şi bată joc de familia lui, de copii si de femeia căreia, oficial şi în cântecele sale, îi jurase iubire veşnică…”, continuă marina Almășan, evocând momentul dureros pe care l-a trăit.

”Acel moment ne-a apropiat. De atunci, ne-am ajutat şi sustinut reciproc în toate furtunile care s-au abătut în vieţile noastre. Am depăşit împreună, suferind din greu, mizeriile din presă, potrivit cărora eram nişte aventurieri iresponsabili, care ne bătuseram joc de partenerii noştri de viata, înşelându-i.

Mult mai tarziu, jurnaliştii au fost nevoiţi să accepte că lucrurile stătuseră exact pe dos şi să recunoască faptul că, la originea acelei campanii defăimătoare, se aflau înşişi partenerii noştri de viaţă, care încercau cu disperare să iasă basma curată, acuzându-ne pe noi taman de ceea ce se făcuseră ei vinovaţi’’, mărturiseşte Almăşan pe pagina ei de Facebook.

Vezi și La 51 de ani, Pamela Anderson, pusă cu botul pe labe de iubitul tinerel: ”Un monstru mincinos, care m-a înșelat timp de doi ani”

Citește și: