Un nou scandal e legat, zilele acestea, de numele regretatului artist Victor Socaciu. Totul a început când Marina Almășan, una dintre fostele sale soții, a postat pe rețelele de socializare un text în care se anunța a fi extrem de fericită datorită faptului că Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, va interpreta una dintre melodiile de renume ale solistului. Prezentatoarea TV susține că Victor Socaciu i-ar fi dedicat melodia lui Victor, fiul pe care l-au avut împreună în timpul căsniciei.

Acest lucru a înfuriat-o extrem de tare pe văduva lui Victor Socaciu, Brândușa, care a lansat mai multe acuzații dure și care spune că, de fapt, melodia nu este pentru jurnalista de la TVR. În acest sens, Marina Almășan s-a decis să răspundă acestor afirmații și să explice care este realitatea.

„Doamna a sărit ca curca în lemne, s-a găsit să riposteze după ce au apărut în presă informații cum că noi i-am cedat lui Fuego dreptul de a cânta acest cântec a lui Victor.

Nu știu de ce s-a atacat, pentru că nu are nicio legătură cu melodia respectivă, dar am înțeles că a mai avut astfel de reacții recent.

Eu încerc să fiu umană, a rămas singură, nu mai are de ce să se agațe de numele lui, pe care oricum nu l-a purtat, pentru că Victor nu i l-a dat să-l poarte, nu o mai bagă nimeni în seamă și încearcă să se bage singură în seamă, provocând scandaluri și sărind la beregata mea.”, a declarat Marina Almășan, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

Marina Almășan, uimită de comportamentul pe care îl are văduva artistului

Marina Almășan se arată a fi extrem de uimită, dar și de dezamăgită din cauza comportamentului văduvei lui Victor Socaciu.

Jurnalista lansează, la rândul său, mai multe acuzații dure și spune că, dacă cineva își dorește să se îmbogățească, cu siguranță că nu ea este aceea.

De asemenea, ea a scos la iveală și anumite situații delicate din ultimii ani din viața lui Victor Socaciu, care ar fi fost „exploatat” de ultima sa soție, pentru bani.

EXCLUSIV Marina Almășan, confesiuni amare: „Cel mai puternic am fost judecată pentru finalul casniciei mele cu Victor Socaciu”

„Eu sunt oripilată, în loc să se străduiască să se lupte pentru păstrarea imaginii artistului Victor Socaciu, ea găsește tot felul de motive ca să creeze în jurul numai său tot felul de scandaluri.

M-a făcut să râd, într-o primă fază, după care i-am explicat că nimeni nu vrea să se îmbogățească de pe urma melodiilor respective. Poate doar ea s-a îmbogățit de pe urma lui. Îl căra prin turnee, deși era bolnav, ca să mai câștige un ban de pe urma lui.

Ea este lipsită de scrupule, pentru că a distrus simultan două familii, pe a mea, cât și pe a ei. Ea mă acuză de furt intelectual, negru pe alb. În cartea mea, eu vorbesc fix despre aceste două piese”, continuă jurnalista.

Marina Almășan, dezvăluiri despre relația tumultuoasă cu Victor Socaciu: “Aici a început, de fapt, marea trădare!” Ce a rugat-o pe ”cealaltă femeie”

marina almasan, dezvaluiri despre relatia cu victor socaciuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Declarațiile inițiale făcute de Brândușa Socaciu

Întregul scandal a pornit în momentul în care Brândușa a lansat mai multe acuzații dure către Marian Almășan, care și-ar fi însușit fără drept anumite piese lăsate de Victor Socaciu pentru toți moștenitorii săi.

„Singura piesă de dragoste, pe care a primit-o fiul Marinei Almășan a fost „Lângă inimă îmi stai”, scrisă în anul 1997, pe versurile lui Dan Verona. Acum, dacă domnul Dan Verona a dedicat-o Marinei Almașan, ar trebui să-l întrebați, eu una însă nu cred.

Dar, dacă aveți curiozitatea să descoperiți adevărul, o să vedeți că această persoană, lipsită fiind de scrupule, a mai afirmat și despre alte cântece de dragoste că i-ar fi fost dedicate, cum ar fi „Ceasul iubirii” sau „Când tu taci”.”, a declarat Brândușa Socaciu, conform impact.

Soția lui Victor Socaciu face dezvăluiri sensibile, la un an de la moartea artistului: „Pe Victor l-aș fi pierdut încă din aprilie”

Citește și:

Oana Roman, primele declarații, după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită: „Mi-a spus că el simte că mă iubește” Despărțirea lor e mult mai recentă đecât se știa

Emma Heming Willis, despre cum se simte în prezent Bruce Willis. Este sau nu conștient de boala sa?