Prezentatoarea tv s-a referit și la un subiect delicat: este sau nu pregătită să se mărite din nou, la 56 de ani?

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost căsătoriți 16 ani. Între cei doi s-a aprins o dragoste care nu a mai ținut cont de nimic. Căsătoriți amândoi la acea vreme cu alte persoane, Victor Socaciu și Marina Almășan au divorțat pentru a-și oficializa relația.

EXCLUSIV Marina Almășan, confesiuni amare: „Cel mai puternic am fost judecată pentru finalul casniciei mele cu Victor Socaciu”

Din păcate, relația a avut și un sfârșit, care nu a coincis cu moartea artistului. Despărțirea lor a adus multă durere și tristețe vedetei, care a suferit mult în acea perioadă.

A explicat ce a fost între ei și cât de mult l-a iubit abia după moartea lui, într-o carte, pe care susține că a scris-o mai cu seamă pentru a clarifica niște lucruri pentru fiul lor, Victor.

Ce spune Marina Almășan despre bărbatul din viața ei

Într-un interviu pentru Spynews.ro, vedeta a împărtășit detalii despre viața personală, vorbind despre bărbatul care o face fericită, Grigore Condru, bărbatul învinovățit pentru divorțul ei.

„Imediat după despărțirea de Victor, am avut susținerea unui prieten drag cu care sunt și astăzi. Este vorba de Giorgică Condru, despre care presa a scris foarte multe, ba acum i-au pus lui în spate și divorțul nostru, ceea ce a fost o exagerare cumplită.”, a declarat prezentatoarea tv pentru Spynews.

Vedeta a vorbit și despre dezavantajele vieții publice și riscul pe care și l-a asumat atunci când a hotărât să apară pe sticlă. Spune că a trecut cu greu peste perioada în care a fost foarte expusă în contextul divortului.

„Suntem niște mici actori noi, cei care apărem pe sticlă. Mi-am asumat riscul că viața mea este intresantă pentru public. Jurnaliștii sunt de mai multe feluri, unii respectă adevărul, altii încearcă să-ți cotrobăie în viață și să exagereze, să inventeze, lucrurile scapă de sub control.

Am traversat cu greu partea aceea din viața mea în care am fost foarte expusă, asta este, sunt riscurile pe care mi le-am asumat când am ieșit pe sticlă.”, a mai declarat Marina Almășan.

Ce spune despre încă o căsătorie

Întrebată daca este dispusă să se mai căsătorească legal, Marina Almășan a spus că nu spune „nu”, însă nu mai este atât de atrasă de această idee la vârsta ei. Vedeta spune că își doreste foarte tare să aibă alaturi un om care cu care să împartă provocările vieții.

„Nu am spus niciodată că vreau să rămân singură. Deci, nu spun nu, poate nu mă mai atrage atât de mult ideea de căsătorie pentru că deja la varsta mea… ce să mai vorbesc de maritiș.

Îmi doresc să am un om aproape, să împart bunele și relele, și alături de care să îmi fac viața interesantă și să aibă provocari, cât a mai rămas. Nu spun niciodată nu și în nici un caz nu mă voi transforma într-o femeie care să aibă acasă 30 de pisici și să își împartă timpul în a le da lor de mâncare, a uda florile, a merge la farmacie și a se uita la televizor la telenovele, nu.

Eu sunt o persoană socială, îmi place foarte mult să ma aflu între oameni și da, îmi doresc foarte tare să am alături de mine un om cu care să împart toate provocările pe care sunt sigură ca viața le mai are pregătite pentru mine.”, a mai declarat prezentatoarea tv.

Vezi și Cum arată și cu ce se ocupă fiica Marinei Almășan. Vedeta are și o veste proastă, deși e conștientă că pe unii o să-i bucure

Citește și:

Oana Ioniţă, noi detalii despre divorțul venit la 10 ani de la căsătorie. Soții încă locuiesc împreună

Tina Turner, viață de film. Un soț rău ca Iadul, unul bun ca Raiul. O viață ghidată de dragoste