Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Reghe, scoate la iveală noi detalii picante despre relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Iată când s-au cunoscut, de fapt, cei doi și când au început să aibă o relație.

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, a răbufnit după ce a auzit ce a dezvăluit Anamaria Prodan despre începutul relației ei cu Reghe. În timp ce sexy impresara susține că povestea lor de iubire a început când mariajul lui Reghe cu Mariana era deja consumat și cei doi dormeau în camere separate de doi ani, fosta soție neagă acest lucru.

Prodan a ținut să precizeze că nu ea motivul divorțului dintre cei doi și ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 15 ani când i „l-a suflat” pe Reghe Marianei nu se asemeamănă deloc cu situația actuală. Și asta, pentru că ea nu era gravidă și nici nu se afișa prin ziare cu soțul ei. Cu toate acestea, Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, își amintește lucrurile altfel.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, a explicat Mariana Pfeiffer, pentru Cancan.

Dezvăluirile Marianei Pfeiffer nu s-au oprit aici. Aceasta a părut deranjată și de faptul că impresara a vorbit despre fiul ei și a lui Reghe, Luca, negând că Anamaria Prodan ar fi avut deloc grijă de băiatul ei, pe când acesta era mic. Mai mult, aceasta dezvăluie că impresara i-ar fi cerut chiar să accepte o pensie alimentară mai mica.

„Minte și în ceea ce-l privește pe fiul meu Luca! E o minciună afirmația că l-a crescut sau a avut grijă de el! Luca a crescut alături de mine și actualul meu soț, a învățat în Germania și tot noi am fost cei care s-au preocupat ca el să practice ciclism de performanță.

Tot aici se cuvine să menționez și faptul că, tot din aceeași «grijă» pe care i-a purtat-o fiului meu, Anamaria Prodan, după divorțul nostru, îmi trimitea email-uri prin care-mi solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare pe care Laurențiu Reghecampf i-o datora fiului său. De la suma de 9.000 de lei, la 100 de lei.

Solicitările veneau din partea ei și, cel mai probabil, erau făcute pe la spatele lui, fără ca el să știe. Toate declarațiile referitoare la fiul meu nu fac altceva decât să-l mâhnească pe acesta”, a mai declarat prima soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a dezvăluit zilele trecute că l-a iertat pe fostul ei soț. A luptat să-și salveze căsnicia, însă, acum nu mai există cale de împăcare între cei doi, pentru că s-a simțit trădată de Reghe. Deranjată de faptul că mulți au scris că asta e karma că i s-a întâmplat fix ca acum 15 ani, când ea i l-a suflat pe antrenor primei sale soții, sexy impresara a făcut noi dezvăluiri despre începutul relației ei cu Reghe în emisiunea lui Măruță, dar toate afirmațiile ei au fost contrazise de prima soție a antenorului de la Craiova.

„Eu când l-am cunoscut pe Laurențiu Reghecampf, eu l-am pus la masă cu fosta soție, și eu lângă ei, noi am vorbit amândouă. Eu nu am crezut foarte multe lucrurile, pe care Mariana la vremea respecptivă mi le-a spus, nu contează ce cred acum. Nu s-a întâmplat nimic la fel, eu nu eram gravidă, eu n-am apărut în ziare cu Lareunțiu, n-am ieșit să dau declarații că îl iubesc pe Laurențiu. Noi ne-am întâlnit toți trei ca să clarificăm asta că Aoleu, l-a despărțit Prodan. Anamaria Prodan era o femeie liberă la vreamea respectivă, divorțată, iar Laurențiu era bărbatul separat de doi ani de familia lui(…) Iar Laurențiu când a venit de la antrenament, s-a așezat la masă cu mine și soția lui, aua juns la concluzia că ei sunt despărțiri de doi ani, dormeau în camere diferite și nu mai aveau nicio legătură unul cu celălalt. Eu, Anamaria Prodan, acest suflet evoluat, am vrut să știu, să plec cu Lareunțiu exact din punctul acesta. Mai puteți să vă salvați căsnicia sau nu, eu n-am făcut mizerii, să pândesc bărbații, să-i urmăresc”, a spus Anamaria, în emisiunea „La Măruță”.

Citește și:

Anamaria Prodan și-a deschis sufletul în emisiunea lui Măruță: ”Pentru mine nu mai e cale de împăcare”

Anamaria Prodan face noi dezvăluiri despre căsnicia cu Reghe: „Nu divorțez, nu se întâmplă nimic…”

Dovada clară a despărțirii! Cum a apărut Reghecampf în public, după ce s-a spus că el și Anamaria Prodan divorțează