Fosta soție a lui Horia Moculescu este speriată de tot ceea ce se întâmplă în lume, motiv pentru care nu a stat prea mult pe gânduri și a vrut să se asigure că va avea cele trebuitoare în cazul unor astfel de stări de urgență.

Cum s-a pregătit vedeta pentru lipsa gazelor sau a curentului electric

Mariana Moculescu a precizat că și-a cumpărat toate cele trebuitoare pentru astfel de situații. Vedeta este preacută și se gândește de pe acum la tot ce s-ar putea întâmpla.

„Vin aceste timpuri care pe mine mă pun pe gânduri. Va fi foarte greu în anul care vine, în anul următor. Va fi foarte greu pentru omenire și pentru români. Chiar astăzi am citit o știre oficială că încep câteva zile de blackout, adică lipsă de gaze și de curent electric.Eu deja mi-am pus la încărcat o lampă pe bază de încărcare solară. Am lumânări să-mi pot face un ceai, o cafea”, a mărturisit fosta soție a lui Horia Moculescu pentru Antena Stars.

Ce și-a achiziționat fosta soție a lui Horia Moculescu

De asemenea, Mariana Moculescu a declarat că este speriată și de faptul că oamenii ar putea să iasă pe stradă pentru a protesta, totul putând degenera în violențe. Cum nu-și dorește să pățească ceva, și-a cumpărat lucrurile necesare pentru astfel de cazuri.

„Am cumpărat dintr-un supermarket apă la butoaie, ca să am să folosesc la baie, la closet, la vase. Și astăzi am pus o mulțime de butoaie cu apă, după ce am citit știrea asta cu blackout-ul.

Mi-am cumpărat sprayuri paralizante, căci este posibil să fie lumea speriată, să iasă pe stradă, vor fi mulți oameni agresivi, probabil. Mi-am cumpărat de pe un site de armată scule speciale pentru o minimă apărare. Sunt blindată din punctul ăsta de vedere”, a mai spus aceasta.

Vezi și A divorțat de el, dar îl numește ”îngerul nostru păzitor, al meu și al Nidiei, pe Pământ”. După mai multe relații ratate, inclusiv cu barbați plini de bani, ce spune acum Mariana despre Horia Moculescu

Citește și:

Andreea Bănică, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl său: ”Îl uram din tot sufletul. Îi doream moartea!”

A apărut așa în biserică, la propria nuntă, și toată lumea a rămas cu gura căscată. Soția fotbalistului Cristian Daminuță, cea mai excentrică mireasă. Rochia a lăsat totul la vedere