Fosta soție a lui Horia Moculescu susține că părinții trebuie să se transforme în spioni, în bodyguarzi, pentru a interveni în timp util și a-și salva copilul.

Mariana Moculescu: ”Părinții trebuie să se transforme în spioni, pentru copiii lor”

Mariana Moculescu nu a ascuns faptul că a avut mari probleme cu fiica ei, Nidia, care, în anii de școală, fusese ademenită să consume droguri.

Mariana susține că părinții trebuie să se transforme în umbra copiilor lor, pentru a putea interveni la timp și a-și salva copiii:

”Părinții trebuie să se transforme în spioni, în mai ceva ca bodyguardul lui Whitney Houston, să întrebe în stânga și în dreapta, să le verifice anturajul, colegii de școală.

Copiii trebuie să îi știe de jupâni pe părinți, să știe care le sunt limitele. Dacă văd că sunt tratați cu nepăsare de către cei din casă, ei se duc și-și bagă în venă, căci știu că nu îi ceartă nimeni.

Dacă, tu, ca părinte, nu te-ai impus, dacă nu îi mai tai din bonusuri sau din bani, ei vor face ce vor dori! Lipsa de implicare a părinților înseamnă să îi scapi din mână. Eu cred că educația e ca un tango argentinian în trei”, a declarat vedet pentru Playtech.

Fiica lui Horia Moculescu, dezvăluiri cutremurătoare: „Tremuram de frică”. Ororile la care a asistat în copilărie, când tatăl ei era să fie ucis

mariana-moculescu-despre-consumul-de-droguri-al-nidiei-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Semne care trădează consumul de droguri. Așa s-a întâmplat în cazul Nidiei

Mariana Moculescu îi condamnă pe părinții care susțin că nu știau că li se drogau copiii. Și vine cu argumente în acest sens.

”Cum să nu știi? Păi, vine copilul acasă, nu mai e el. E pierdut în spațiu, o mamă își simte imediat copilul, după cum privește, cum se exprimă, cum gesticulează. Devine rău, nervos, pare că îl are pe dracu în el și tu zici că nu știai?

Păi, cum să știi, dacă stai să spargi semințe în fața televizorului, la telenovele? Am auzit că unele mame le cumpără copiilor droguri, ca să îi calmeze, căci intră în sevraj și fac foarte urât.

Păi, nu mai bine îl duci la o clinică de dezintoxicare și anunți autoritățile, așa cum am făcut eu?

Asta face un părinte adevărat, care vrea să-și salveze copilul din ghearele periculoșilor dealeri de droguri, care sunt tot mai mulți în România”, a mai spus fosta soție a lui Horia Moculescu.

Între timp, fiica ei a ajuns la 33 de ani și pare să fi scăpat cu bine din ghearele stupefiantelor.

Vezi și Fiica lui Horia Moculescu este de nerecunoscut! La 30 de ani, Nidia a apelat deja la câteva intervenții estetice dar și Dezvăluiri despre fiul secret al lui Horia Moculescu. A murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul cinci. S-a sinucis sau nu?

Citește și:

Horia Moculescu, copilărie dureroasă. Și-a pierdut mama când era doar un copil, iar tatăl său a fost arestat: „Voi trăiți într-o lume normală, noi trăiam într-o lume absolut absurdă”

Un an de la moartea lui Alexandru Arșinel. Ultima rugăminte a actorului către Dumnezeu: „Te rog, ajută-mă!”. La 9 luni distanță s-a stins și soția lui