Cu soare, mare, cine elegante, așa încearcă fostul edil să-și împace consoarta. E primul lor concediu pe anul acesta și împreună cu ei este fata lor.

Dacă de obicei mergeau în străinătate, în stațiuni de lux, de când sunt părinți preferă să fie în vacanță mai aproape de casă. Costurile sunt însă aceleași, pentru că familia a închiriat un apartament din Mamaia Nord.

Despre vacanța cu familia, dar și despre partenera lui, Marian Vanghelie le-a povestit reporterilor Click, care l-au găsit la terasă, cu fata lui, în timp ce Oana Mizil savura o limonadă cu rodii la plajă.

Marian Vanghelie: ”Eu nu ascult de nimeni, sunt un bărbat mai complicat”

„Ne aflăm la mare. Ne place Mamaia. Am închiriat ceva şi vom sta pe aici o lună de zile. Sunt cu Oana, cu fiica noastră, cu şoferul. Vă rog să nu spuneţi că este paznic, bodyguard. Este şoferul nostru, pentru că din păcate eu nu am permis de conducere. Nu am avut timp să învăţ.

Referitor la ce s-a scris, da a avut loc un episod tensionat între noi, pe seama plecării la mare. Dacă nu am avea probleme, asta chiar ar fi o problemă!

M-am certat şi eu cu iubita mea. Sunt certuri normale, numai că Oana nu s-a simţit bine în ultima perioadă şi a făcut tensiune în ziua respectivă, de-aia a avut nevoie de ajutor specializat.

Recunosc, este posibil să fiu mai iritat din cauza problemelor mele cu condamnările. Prin ce am trecut în ultimul timp m-a schimbat. Soacra stă cu noi, şi încearcă să mai tempereze situaţia când nu sunt eu acasă.

Eu nu ascult de nimeni, nici de soacră. Însă vreau să vă spun, în acelaşi timp, că sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oana mai mult ca orice. Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă”, a mărturisit Marian Vanghelie pentru sursa citată.

marian vanghelie si oana mizil s-au dus la mareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ce urmează după vacanță? Emoții mari pentru Maria, care are 5 ani și jumătate. Fata va intra în clasa pregătitoare. „Maria va fi clasa zero. Merge la Şcoala Americană. Ştie deja engleză, face pictură, balet, cântă la pian. Nu consider un program încărcat pentru că fetiţei îi place mult ce face. Este un copil foarte bun”, a mai spus Marian Vanghelie.

Vezi și Decizie șoc în scandalul Oana Mizil – Marian Vanghelie! Declarațiile ei dau peste cap tot ce se știa

Citește și:

Kathy Griffin: „Am cancer la plămâni, deși nu am fumat niciodată”

Tablou de familie. Elena Udrea, în costum de baie, pe plajă, alături de fiica ei