Recent, actorul a vorbit despre trecutul său, povestind și cum a făcut primii bani. Într-un interviu pentru okmagazine.ro, acesta a povestit că a făcut Liceul de Construcții, iar în perioada studenției a făcut bani zugrăvind case.

”Mama a avut grijă să-mi spună că pe fratele meu cel mare l-a scăpat din mână când s-a dus la Teatru şi că eu aş face bine să-mi aleg altă meserie.

Mi-a prins bine liceul de Construcţii pentru că, pe întreaga perioadă a studenţiei şi chiar şi după absolvire, mai făceam câte un ban zugrăvind case”, a dezvăluit artistul.

Acesta a povestit și că a vândut felicitări și mărțișoare. ”Făcusem armata cu studenţii de la Arte Plastice, care m-au învăţat să fac mărţişoare. Mărţişoarele cu imortele au fost inventate de mine!… Vindeam şi felicitări pe Lipscani, dar n-am făcut nicio afacere.

Am jucat şi într-un spectacol în care erau nişte serviete, iar eu le-am băgat pe ale mele, cu mărţişoare, pe scenă, ca să afle lumea că făceam şi mărţişoare”, a mai spus actorul.

Ce spune Marian Râlea despre perioada de pandemie

Marian Râlea a vorbit și despre perioada de pandemie de coronavirus, pe care o traversează toată lumea.

”Sigur că încerc să mă feresc de virus atât cât pot. În rest, cred că medicii au făcut şi fac tot ce pot pentru a opri această pandemie. Sigur că mi-e teamă de spital şi nu mă hazardez, în weekend nu prea ies din casă, nu plec în vacanţe. N-am văzut marea vara trecută, am tras doar câte o fugă până pe la Braşov şi cam atât”, a explicat artistul.

Acesta a afirmat și că vrea să se vaccineze împotriva COVID-19: ”Sigur! Cei care au făcut vaccinul nu l-au făcut împotriva noastră, l-au făcut pentru noi. Mi se pare civilizat, onest să mă vaccinez eu ca să nu îi îmbolnăvesc pe ceilalţi”.

Vezi și Marian Râlea NU a murit. Cum comentează actorul știrea apărută în presă

Citește și:

Oana Roman scoate surprizele de la naftalină: ”Eu cu părinții mei de Revelion în 1986”. Cât de frumoasă era mama ei atunci…

Pepe a vorbit despre viața amoroasă după divorțul de Raluca Pastramă