„Noroc că soția m-a pus la cură de slăbire. De la 109 kg am dat jos 30 de kg. Acum am în jur de 70-80 de kg.
Arătam ca un ardei umplut cu forța. Acum arăt și eu a om!

Dorina gătește dietetic. Nu mai mâncăm gras, nu mai pune ceapă prăjită la gătit, ci o fierbe. Consumăm lapte de 1,5 grăsime…

Îmi face sarmale în foi de viță, cârnați și brânză de capră. Dorina îmi face niște cârnați extraordinar de gustoși. Punea atâtea mirodenii…”, afirmă Marian Nistor.

24 de ani de căsnicie: ”Și în pat stăm de mână, până ne ia somnul”

Artistul și soția lui au împlinit 24 ani de la căsătorie pe 4 octombrie, când este și ziua lui de naștere.

”E greu să-ți găsești omul potrivit. Și dacă nu îl ai, nu faci casă bună.

Unii nu știu să prețuiască ce au… Noi doi parcă ne cunoaștem de când lumea. Mergem peste tot împreună. Și în pat stăm de mână, până ne ia somnul.

Nu demult am urcat în tramvai pentru două stații. Ne țineam de mână… Și oamenii au reacționat imediat. Ne-au spus că s-au convins că ne iubim, că nu suntem falși, și că nu jucăm teatru la televizor.

Oamenii sunt drăguți cu noi. Ne cer autografe în piață, noi fiind niște persoane populare. Suntem modești și naturali. Ne iubesc și foarte mulți tineri, care ne-au descoperit pe internet. Avem 500 de clipuri pe YouTube.”, susține liderul trupei Savoy.

Marian Nistor spune că Dorina este femeia pe care și-a dorit-o toată viața. „Nu mă plictisesc să stau lângă ea. Avem aceleași tabieturi… Ne uităm la aceleași filme, la tenis… Nu pot să cred ce trăiesc. Eu sunt de modă veche. M-am gândit să scriu o carte, dar o scriu adevărul, ori nu. Nu vreau ceva roman țat. Mai bine nu scriu. Îi mulțumesc soției mele…”, a mai spus el, conform Click!.

Perechea a fost greu încercată și de Covid recent, dar au trecut cu bine peste boală.

Vezi și Motivul pentru care Marian Nistor și Dorina Paraschiv nu ies niciodată din casă neasortați

Citește și:

Michelle Hunziker și Tomaso Trussardi își spun adio după o relație de mai bine de 10 ani

Cum a slăbit Andreea Marin rapid, după sărbători. A dat jos 3 kilograme într-o săptămână