Polițistul-vedetă și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că va deveni tatăl unei fetițe. Acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Georgiana, o brunetă superbă, mai tânără cu 7 ani decât el.

Ploțistul nu-și mai încape în piele de fericire, așa că a ținut neapărat să împartă vestea cea mare cu internauții, cei cu care are o relație foastre strânsă.

Contul agentului are perste 500.000 de urmăritori și multe dintre postările acestuia devin virale. La fel s-a întâmplat și cu cea mai recentă dintre ele, cea în care Godină anunță că va deveni tată. “Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”, a scris el cu umor.

Marian Godină a cunoscut succesul datorită umorului și curajului său, el devenind un adevărat model.

Cea care îi stă alături zi de zi este frumoasa lui soție, Georgiana. La cei 27 de ani, soția celebrului polițist este o frumusețe de femeie și probabil atuurile sale nu se opresc aici.

politistul-si-sotia-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Deși publică des imagini cu animalele sale de companie, un uriaș ciobănesc, și două lame adorabile, Pablo și Pedro, postările cu soția sa, nu așa de multe cum și-ar dori fanii, sunt cele mai apreciate de fani.

Marian Godină s-a născut pe data de 7 septembrie 1986 în Brașov. Acesta a devenit ușor un adevărat influencer datorită talentului său de scriitor și umorului aparte.

Cariera de polițist, pe care o iubește foarte mult, și-a început-o pe 20 decembrie 2006, atunci când a decis să se angajeze în Poliţia Română.

Vezi și Unul dintre membrii trupei 3 Sud Est a devenit tată din nou, la 45 de ani!

Citește și:

Céline Dion și-a anulat din nou concertele din turneul „Courage”. Mesajul făcut public la șase ani de la moartea soțului ei

Sinéad O’Connor a fost internată în spital. Cântăreața a încercat să se sinucidă după ce fiul ei și-a luat viața