Marian Drăgulescu a spus în sfârșit lucrurilor pe nume. Cunoscutul sportiv a vorbit pentru prima dată la Antena Stars despre cele două divorțuri din viața lui și a explicat cu subiect și predicat care este motivul din cauza căruia nu au rezistat căsniciile lui.

Sportivul a fost căsătorit cu Larisa Drăgulescu, femeia care i-a oferit gimnastului doi copii, aflați acum la vârsta adolescenței. De asemenea, acesta a avut o căsnicie lungă și cu Corina, de care s-a despărțit cu foarte puțin timp în urmă.

Cu toate acestea, Marian Drăgulescu nu a explicat niciodată pe îndelete de ce nu au rezistat căsniciile lui.

Astfel, celebrul gimnast a mărturisit că s-a căsătorit foarte repede cu cele două femei din viața lui. E de părere că aceste căsnicii au fost mult prea ”pripite”. Ar fi trebuit să aștepte o perioadă mai lungă de timp pentru a le cunoaște mai bine pe cele cu care a ajuns în fața altarului, recunoaște el.

„Ambele căsnicii au fost puțin pripite, pe repede înainte. Cred că, să ajungi să cunoști o persoană, trebuie o perioadă puțin mai lungă, câțiva ani. Cred că a fost probabil nepotrivire de caracter, chimia, de aici mai departe lucrurile s-au deteriorat.”, a spus Marian Drăgulescu la Antena Stars.

De asemenea, gimnastul a mărturisit vehement că nu s-ar mai împăca cu niciuna dintre fostele soții.

„Nu cred că s-ar pune problema să mă împac cu vreo iubită din trecutul meu pentru că au fost relații destul de lungi, timp în care, dacă ar fi fost să iasă ceva, ar fi ieșit, acum cred că nu mai este cazul”, a mai adăugat sportivul.

Ce avere a adunat Larisa Drăgulescu după divorțul de Marian Drăgulescu

Larisa Drăgulescu a adunat o adevărată avere după divorțul de Marian Drăgulescu, astfel că fosta soție a gimnastului câștigă într-o lună cât alții într-un an.

Fosta parteneră de viață a lui Marian Drăgulescu se mândrește cu trei case, trei apartamente, mașini de lux și bijuterii scumpe, însă mărturisește că a muncit zi și noapte pentru a ajunge la astfel de satisfacții materiale.

”Eu am lucrat foarte mult, și zi și noapte, și am avut noroc cu sprijinul familiei, care m-a ajutat cu copiii. Altfel nu aș fi putut singură și cu copiii și să fac și o mică avere. Am avut diverse job-uri. Am lucrat chiar și în cluburi. Am lucrat trei ani în Dubai și cinci ani în Germania, în România și plus din rețelele mele de socializare – îmi aduc o sumă considerabilă. Am câștigat peste 10.000 de euro pe lună în ultimii opt ani”, eclara Larisa Drăgulescu pentru aceeași sursă.

Vezi și Fostul gimnast Marian Drăgulescu spune cu subiect și predicat dacă și-a bătut sau nu fosta soție. Adevărul iese la iveală, după 13 ani

Citește și:

Dana Marijuana are probleme mari. Din ce a ajuns să se întrețină: ”Totul depinde doar de El, nu depinde nimic de mine sau de tine!”. Artista e schimbată total!

Lili Sandu a cedat. E epuizată de problemele pe care le are cu băiețelul ei