Diva recunoscută pentru vocea ei care atingea cinci octave, Mariah Carey (45 de ani), a fost cerută în căsătorie joi, la New York, de magnatul australian James Packer (48 de ani).

Deși s-au cunoscut în anul 2014, la premiera filmului „Hercules”, după cum a dezvăluit cântăreaţa într-un interviu, Mariah Carey şi James Packer au apărut prima dată împreună în public în septembrie 2015, la premiera de la New York a filmului „Internul/ The Intern”. Totuși, cei doi au fost fotografiaţi în iunie, în timpul unei vacanţe în Italia, iar recentele sărbători de iarnă le-au petrecut în staţiunea Aspen (Colorado), alături de cei doi copii ai artistei, gemenii Monroe şi Moroccan, în vârstă de 4 ani.

Acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Mariah Carey, care a fost căsătorită cu mogulul din industria muzicii Tommy Mottola şi cu rapperul şi prezentatorul de televiziune Nick Cannon.
James Packer a fost căsătorit cu fotomodelele Jodhi Meares şi Erica Baxter, cu cea din urmă având trei copii. Cei doi au divorţat în 2013.

Packer conduce grupului media Consolidated Press Holdings Limited, iar în topul celor mai bogaţi oameni de afaceri australieni pe 2015 s-a clasat al patrulea, potrivit publicaţiei Forbes Asia.

Credit foto: Facebook