Celebra artistă, în vârstă de 46 de ani,  trebuia să se mărite anul trecut cu miliardarul australian, James Packer, însă acesta a părăsit-o după ce a aflat că a înșelat-o cu dansatorul ei, în vârstă de 33 de ani. Deși imediat s-a afișat la brațul noului ei iubit mult mai tânăr, lucrurile nu au mers așa cum își dorea Mariah și s-au terminat la fel de furtunos cum au început.

Revista americană „People” anunță că cei doi s-au despărțit și că acum artista vrea să se concentreze mai mult pe cariera ei și pe creșterea celor doi copii ai săi.

Acesta era foarte gelos

Potrivit unui prieten al controversatei cântărețe, motivul real pentru care Carey s-a despărțit de Tanaka a fost faptul că acesta era prea gelos și nu suporta faptul că artista este atât de apropiată de fostul ei soț, Nick Cannon, tatăl celor doi copii ai ei gemeni, Monroe și Moroccan,  de care s-a despărțit în 2014. În plus, acesta îi cheltuia banii fără măsură, ceea ce o scotea din minți.

Mai mult, sursa  a povestit un incident care a avut loc luna trecută, de  St. Patrick’s Day, când cei doi au luat cina într-un restaurant din Los Angeles. La un moment dat, Mariah a început să vorbească despre fostul ei soț și acest lucru l-a deranjat foarte tare pe dansator. „Tanaka a fost extrem de gelos, s-a supărat și a plecat de la masă, iar apoi Mariah l-a văzut în timp ce se întorcea că flirta cu o chelnăriță, ceea ce a supărat-o foarte tare. S-a enervat imediat. El a comandat foarte multă mâncare și băutură și a pus totul pe factura de plată a lui Carey”, a mai spus sursa.

De asemenea, publicațiile de peste Ocean susțin că Tanaka profita foarte mult de relația lui Mariah și ea a înțeles în cele din urmă acest lucru. „Tanak nu plătea niciodată pentru nimic și se folosea de faima și de banii ei ca să devină celebru. El și-a dorit mereu să-și facă o carieră în muzică și spera că Mariah îl va ajuta să se lanseze ca artist. Își dorea chiar o colaborare cu ea”, a spus o altă sursă.

Mariah Carey susține că nu va lăsa acest lucru să o afecteze, ci va profita de faptul că este singură ca să se concentreze mai mult pe muzică. Aceasta pregătește un nou album, ce urmează să fie lansat la sfârșitul acestui an.