Intenționa să facă asta abia după căsătorie, la care nu s-a mai ajuns în final, cei doi despărțindu-se ăn 2016.

La 50 de ani, Mariah Carey își dezvăluie trecutul într-o carte de memorii. Artista a trecut în revistă toți bărbații din viața ei, însă jurnaliștii au observat că a omis câțiva. Printre ei se numără și australianul James Packer, care i-a fost logodnic în perioada ianuarie-octombrie 2016.

Întrebată de ce miliardarul nu apare în carte, Mariah Carey a replicat: „Dacă era o relație care a contat, se regăsește în carte. Dacă nu, atunci nu s-a întâmplat. Noi nu am avut relații fizice, ca să fiu sinceră”, a spus Mariah Carey, conform The Mirror.

Practic, cei doi au petrecut foarte mult timp împreună, inclusiv vacanțe pe yaht, fără a avea contact intim în tot acest timp.

Cântăreața și antreprenorul australian s-au cunoscut la premiera unui film, în anul 2014. Un an mai târziu au confirmat că sunt împreună, pentru ca în ianuarie 2016, bărbatul să o ceară de soție cu un inel imens. Diamantul era atât de greu încât artista spunea că: „nu pot să ridic brațul de greu ce e”.

În octombrie 2016, cei doi au anunțat că s-au despărțit.

Mariah Carey a mai făcut dezvăluiri șocante în cartea sa, ”The Meaning of Mariah Carey”. Una dintre cele mai neașteptate confesiuni a fost legată de relația cu fostul soț, Tommy Mottola, pe care a recunoscut că l-a înșelat cu jucătorul de baseball Derek Jeter.

Nici cu acesta susține cu nu a făcut sex până la căsătorie și la fel a procedat și cu cel de-al doilea soț al ei, Nick Cannon.

Vezi și Mariah Carey a slăbit 13 kilograme. Din păcate, are de unde. Se încăpățânează să poarte tot rochii pe corp

Citește și:

Fiica lui Will Smith s-a transformat într-o tânără extrem de sexy! E de nerecunoscut la 19 ani!

Cât s-a transformat băiatul Romaniţei Iovan! Albert a împlinit 14 ani!