Stella a mărturisit că în perioada în care a lucrat pentru celebra cântăreață nu doar că aceasta apărea mereu fără haine în fața ei, dar uneori chiar făcea „lucruri sexuale” în fața ei. Mai exact, întreținea relații sexuale, fără pic de jenă, în fața ei.  Potrivit TMZ, aceasta a semnat niște acte prin care o avertiza atât pe Mariah, cât și echipa ei legală, că o va da în judecată.

Stela Stolper  a fost concediată de Carey, în noiembrie 2017, pe nedrept, spune ea, la mijlocul contractului, după ce au lucrat timp de trei ani împreună. Ea susține că artistă  încă îi datorează o sumă importantă și o va acționa în judecată și  pentru încălcarea Dreptului Civil american, a legii pentru ocuparea forței de muncă și încălcarea contractului.

Mariah Carey suferă de tulburare bipolară

Mai mult, în plângerea sa,  Stella susține că celebra artistă are probleme cu abuzul de diverse substanțe și foarte rar își ia medicamentele prescrise pentru tulburarea bipolară de care suferă din 2001. Mariah Carey (48 de ani), mama a doi copii, a dezvăluit recent că suferă de aceată afecțiune din 2001, dar nu a vrut să creadă diagnosticul. Ea a dezvăluit însă că se află sub tratament șia cesta chiar are rezultate. „În prezent, fac tratament, și se pare că are rezultate bune. Medicamentele nu mă fac să mă simt obosită, adormită sau ceva de genul acesta. Să găsești o balanță e cel mai important lucru”, a declarat controversata cântăreață.

Cu toate acestea, reprezentanții artistei au negat informațiile, spunând că acuzațiile sunt frivole și lipsite de substanță și că apărarea va fi fermă. Mariah Carey este cea mai bine vândută artistă din istorie.

Citește și: